A PUBG Crash fájlok egy csomó helyet foglalhatnak a gépeden, takaríts!

A PUBG Crash fájlok egy csomó helyet foglalhatnak a gépeden, takaríts!

Több gigányi helyet spórolhatsz a gépeden.

A folyamatos frissítések gyakran járnak azzal, hogy kicrash-el a játék, de különösen igaz ez a PUBG esetében, amely mostanában főleg az optimalizálatlanságáról és a játékbeli hibáktól hangos. Azoknál meg aztán főleg, akik rendszeresen játszanak a tesztszerveren, ahol sokkal nagyobb az esély arra, hogy valamiért összeomlik a játék. A Crash logok pedig eltárolódnak a gépen, és ha valaki sokat játszik, és sokszor crash-el, annak bizony elkezdenek felgyülemleni a logok, amelyet egyébként teljesen feleslegesen foglalják a helyet a gépen.

Egy felhasználó a napokban megnézte és 4 GB-nyi (!) helyet tudott felszabadítani a gépén. 

A könyvtárat a saját felhasználó alatt, a rejtett mappák között kell keresni. Ha az AppData megvan, akkor azon belül Local -> TslGame -> Saved és itt a Crashes mappát lehet teljes egészében kitakarítani.

Nálam most éppen csak 2 crash van, de is 60 MB-ot foglal. Gyors matekot követően, 20 ilyen már 600 MB, 100 pedig már 3 GB is lehet. Érdemes az itt levő többi mappát is megnézni, hiszen a demos és a logs is elég sok adatot eltárolhat, de ezek nem kellenek ahhoz, hogy egyébként tudjátok élvezni a játékot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!