A Nightbringer Yasuo elég menő, mit szólnátok egy hasonló Zedhez?

A Nightbringer Yasuo elég menő, mit szólnátok egy hasonló Zedhez?

Napról napra egyre szebb és kidolgozottabb hőskinézeteket kapunk, ezúttal a Yasuo-ra már kiadott Nightbringer skint gondolták tovább, –és alkották meg Zedre.

Szép lassan már nem lehet megkülönböztetni a rajongók által alkotott skineket a Riot által kiadott hivatalosaktól. Az egyes közösségi alkotók eljutottak arra a szintre, hogy néha még igényesebb koncepciókat alkotnak, mint a kiadó. Ez persze abból is fakad, hogy több szem többet lát, vagyis több ember több mindenre tud gondolni.

A küldetések bevezetésekor mutatta be a Riot a Nightbringer Yasuo-t a Dawnbringer Rivennel együtt, ez egy úgynevezett páros kinézet volt, melyek tökéletes ellentétei egymásnak. Zed karaktere nem éppen pozitív a játékon belül, egy útját vesztett és az árnyakba csúszó ninjáról van szó, akivel nem szeretnénk találkozni a legtöbb esetben. Éppen ezért a Nightbringer kinézet tökéletesen passzolna hozzá, amire Marco Mulé is gondolt. Ő egy szabadúszó 3d művész és ki is tett magáért.

Minden apró részletre odafigyelt a karakternél, a pengék kidolgozottsága egyszerűen bámulatos, ahogy a páncélon található tüskék is. A feketés, füstös színvilág pedig tökéletesen passzon az arannyal és a néhol izzó darabokkal.

A képességeket is egyesével kidolgozta, bár a képen kicsit nagyobbnak tűnik a shuriken, mint általában, de ennek a mérete a legkisebb gond, amit változtatni lehet, az E-nél a pengéivel nem csak köröz egyet, de ki is nyitja őket, a végső képessége közben pedig fekete villámok járják át a testét. Az árnyéka leginkább a Dark Souls 3-ra emlékeztet, ahol parázslanak a testének különböző részei.

Alább pedig a karakter modellezése látható, a részletesség pedig tényleg elég durva, összesen 21600 kis részből, azaz polygonból áll Zed modellje, ebbe beletartoznak az egyes képességek és az árnyék is. Elég nagy munka és rengeteg idő lehetett ezt összerakni.

És hogy ne csak képen csodálhassuk meg, egy rövid videót is készített, kár, hogy Zed nem mozog benne, de így is megnézhetjük őt teljes 3d-s pompájában!

Ti mit szólnátok egy ilyen kinézethez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.