Bluerzor a Vitality-ben is rögtön egy nemzetközi ezüstéremmel indított!

Bluerzor a Vitality-ben is rögtön egy nemzetközi ezüstéremmel indított!

Bluerzor immáron Berlinben tolja a Team Vitality Academy színeiben, és az első veresnyükön is túl vannak, -ami nem más volt, mint a méltán híres és ismert Dreamhack!

Úgy látszik nem áll meg az élet Bluerzor körül, kalandos utat járt be az elmúlt szűk félévben is. A tavaszi szezont még a spanyol Movistar Riders-ben kezdte, de nyárra már átigazolt a Team Vitality B csapatába, vagyis az Academy teambe. Nem kis nevekkel vette körül magát, sőt egy ideig az LCS-ben játszó csapat házában is élhetett együtt olyanokkal, mint az olasz csődör, Jiizuke.

Viszonylag kevés ideje volt gyakorolni az új gárdával, ahol többek közt a GamersOrigines volt csapattársával, Shemekkel dolgozik együtt. Megtörtént a teljes beavatás is, vagyis Vitality-s mez és persze bemutatás a főcsapatnak is.

Szépen indult számukra a torna, hiszen egészen a döntő eseményig jutottak, út közben pedig 2-1-re verték volt csapatát a GamersOrigint, valamint a Gentside-ot 2-0-ázták. Ez azt jelentette, hogy felső ágról jutottak a döntőbe, ami plusz egy győzelmet jelentett, 1-0-val kezdték a szériát. Az alsó ágon a Gentside és a GamersOrigin küzdött meg a döntőbe jutásért, melyet végül a Gentside nyert.

Bluerzor elmondása szerint a döntő nem alakult a legjobban, de ez leginkább az összeszokottság hiányának volt köszönhető, mivel nem régóta játszanak együtt. Itt az eredmény végül 3-1 lett a Gentside javára, ezzel pedig ők nyerték a Dreamhack-et. A dolog pikantériája, hogy előtte egy nappal 2-0-ázták ugyanezt a csapatot, de nem lehet mindig csak jó napjuk.

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen még összesen 4 verseny lesz az Open Tour-on belül. Innen a top 3 kvalifikálja magát majd a European Masters-be, aminek az első felvonásán is ott volt bluerzor még előző csapatával, a Movistar Riders-el. Jelenleg a negyedik helyen állnak az összesített pontozás szerint, de ezen még bőven javíthatnak!

A legközelebb pedig jövő hét végén lehet majd látni bluerzort, ugyanis Montpellierben lesz a következő állomása ennek a versenysorozatnak. Mindentől függetlenül, a rövid összeszokási idő és kevés gyakorlás után az ezüstérem is "fényesen csillog".

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!