A héten már nem lesz Clash - több szerveren is gondot okozott az új játékmód

A héten már nem lesz Clash - több szerveren is gondot okozott az új játékmód

Tegnap még arról volt szó hogy egy nappal eltolják a Clash indulását, –de mára kiderült, hogy most hétvégén már nem kapjuk meg a játékmódot. Több gond is felmerült az egésszel kapcsolatban.

A Riot pár hete bejelentette, hogy érkezik a Clash játékmód, ami arra hivatott, hogy az átlagos játékosokhoz közelebb hozza a profi csapatok világát, és újra egy olyan lehetőséget pakoljon a kliensbe ahol csapatban is indulhatunk rangsorolt meccseken. Persze a hírt sokan örömmel fogadták, és sokan már jó előre belevetették magukat ebbe. A közösségi médiák tele voltak csapattárs kereső emberekkel és sokan elkezdtek gyakorolni együtt, hogy mire megjön a Clash, addigra összeszokjanak és begyakorolják a taktikákat. Nos, sajnos számukra van egy rossz hírünk: ezen a héten már nem vethetjük bele magunkat a dolgokba. Az EUW, EUNE, NA és több másik szerveren sem indult el a az egész. Ezzel kapcsolatban Riot Hysari mondott pár szót.

"Sajnálattal kell közölnöm, hogy úgy döntöttünk, hogy a hétvégi Clasht le kell mondanunk, mivel olyan váratlan technikai problémákba ütköztünk, mikor más régiókban elkezdtük kiengedni az egészet, ami nagyon komoly. Szeretnénk, ha minden csapat első Clash élménye pozitív lenne, de egyelőre sajnos úgy gondolom, hogy ez nem minden esetben történne meg.

Tudjuk, hogy sokan gyakoroltatok és szervezkedtetek, sőt sokan még a programjaikat is ehhez igazítottátok és mi is azt szeretnék, ha menne a Clash. De egyelőre még tesztelünk, olyan szervereken, ahol végül elindult a játékmód, és folyamatosan javítjuk az egészet. 

Akik pedig azon aggódnak, hogy elveszítik a Clash jegyüket, azoknak annyit mondok: nem így lesz, később is használhatjátok majd."

Persze egyből kíváncsiak lettünk, hogy milyen okok miatt került elnapolásra az egész esemény és rövid kutakodás után a kommentek között megtaláltuk Riot Benshirro válaszát ezzel kapcsolatban.

"Egyelőre még azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a legfőbb hibákat, de egyszerűen több hiba is felmerült azokon a szervereken, ahol elindult a Clash. A játékosoknak sokszor nem indult el a játék vagy az egész összeomlott harc közben. Ezen kívül volt olyan, hogy a rendszer egy-egy játékot vereségnek vagy győzelemnek számított automatikusan, harc nélkül."

Megmondom őszintén, kicsit én is csalódott vagyok, hiszen a barátokkal mi is egy jó kis hétvégével számoltunk, viszont annak örülök, hogy a Riot inkább nekiáll javítani ahelyett, hogy egy félkész dolgot kipakoljon. Reméljük jövő héten jön a javítás. Persze imaqtpie tudja a megoldás, és el is mondta ezt nekünk ezzel a kapcsolatban; nem is értem a Riot miért nem fogadta meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!