Megnéztük melyik tierekben, illetve melyik hősökkel afkolnak a legtöbbet játékosok

Megnéztük melyik tierekben, illetve melyik hősökkel afkolnak a legtöbbet játékosok

Biztos mindenkinek volt már olyan mérkőzése amit egy olyan csapattárs miatt bukott el, akit az anyukája hívott vacsorázni, vagy épp fellőtték neki a pizsamát; tehát egyszerűen, afkolt valaki.

Arra voltunk kíváncsiak vizsgálódásunk során, hogy melyik hősökkel, illetve hol afkolnak a legtöbbet a játékosok a 8.10-es frissítés alapján.divNos itt Masterben 2.6%-os az afk játékosok aránya, tehát minden 38-39. mérkőzésen van olyan játékos, aki úgy dönt, hogy inkább ő nem játszik, míg ez az érték az Unrankedek között 13.8-ot mutat! Azért nem mindegy, hogy minden 7. mérkőzésen nem játszik valaki, vagy minden 40. mérkőzésen. Unranked és bronz között érzékelhető a változás, ott már 4.1%-kal kevesebbat afkolnak a játékosok, illetve szintén nagy ugrás van bronz és silver között a maga 3.5%-os csökkenésével. Innentől pedig szépen lassan fogy ez az érték úgy, ahogyan haladunk egyre fentebb.

További érdekesség, hogy a legtöbbet a Lee Sin mainek afkolnak, 4.31%-os arányban, –bár lehet, hogy csak nem látják, hogy elkezdődött a játék. Őt követi Ashe, Mordekaiser, Zed és Riven, mindegyikőjük 4% feletti aránnyal. A legkisebb arányban a Corki játékosok vannak, 2.19%-kal. wwEgyéb érdekesség, hogy az EUNE szerveren az AFK százalékos aránya 9.8%, tehát minden 10. mérkőzésen találunk egy AFK játékost, míg a törököknél ez a mutató 12.4%, ők afkolnak a legtöbbet a 11 régió közül. De ne feledjük, nem szabad afkolni, hiszen az komoly büntetéseket vonhat maga után!

Őszintén, Ti mennyit szoktatok afkolni?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!