Hamarosan érkezhet a névváltás - de csak pénzért

Hamarosan érkezhet a névváltás - de csak pénzért

Szeretnék elkerülni a rendszer kihasználását, vagy csak addig akarnak pénzt csinálni amíg tudnak?

Riggles, a PUBG Corp. kommunikációs vezetője feltett a közösségnek egy egyszerű és lényegre törő kérdést a Redditen: Örülnénk-e neki, ha bekerülne a névváltoztatás? A közösség 99% azt a választ adta, hogy remek lenne, ha végre lecserélhetnék a megunt nevet, vagy bekerülne egy olyan rendszer, mint amit a CS:GO-ban is láthatunk, tehát a nevünk együtt változik a Steames nevünkkel. Szinte már érdekes is lett volna, ha ennyire könnyen lezárhattuk volna ezt a témát, de aki tüzetesebben elolvasta Riggles leírását, az egyből rájött a dolog nyitjára:

"Persze csakis úgy, ahogy azt már más játékokban is megszokhattátok: igazi pénzért vagy talán játékon belüli valutáért válthatnánk csak nevet."

Megismétlem még egyszer: IGAZI PÉNZÉRT vagy TALÁN játékon belüli valutáért. Mondhatjuk azt, hogy ez pár másik játékban is megszokott, hiszen a LoL-ban is komoly összeget kell kifizetnünk egy névváltoztatásért, de a Steamen futó játékoknál ez szinte példátlan; így nem is értette szinte senki, hogy mire gondolt Riggles. Emellett azzal indokolta Riggles a fizetős módszert, hogy sokan kihasználnák a rendszert, ill. folyamatos névváltásba kezdenének amennyiben ingyenes lenne. Szerencsére erre is kitaláltak már más cégek egy remekül működő funkciót: havonta egy ingyenes névváltás jár mindenkinek. Így nem kell fizetni, és kihasználni se lehet a rendszert.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz a vége a történetnek, de egyelőre csak arra látok esélyt, hogy TALÁN fizethetünk érte a játékon belüli valutával (tehát BP-vel), –az összeg viszont valószínűleg gigantikus lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!