A FIFA18 leggyengébb Team of the Week kerete érkezett

A FIFA18 leggyengébb Team of the Week kerete érkezett

A topligák után nem fenékig tejfel az élet, –ettől függetlenül a gyengébb bajnokságokból is ki lehet emelni néhány játékost.

Mondhatni ezt nevezhetjük a labdarúgás uborkaszezonjának. Persze nem teljesen igaz, hiszen kisebb ligák ilyenkor továbbra is mennek, de a legnagyobb bajnokságokban már lement a szezon. Ráadásul a vb közeledtével egyre inkább mindenki Oroszországra koncentrál. A TOTW vonat azonban nem áll meg, hiszen a 37. állomásán is leszálltak a hét legjobbjai. Nem őket akarjuk majd mindenáron megszerezni, de azért szétnézhetünk közöttük, hogy melyik lap lehet érdemes a zsetonunkra:

Jesse Gonzalez - GK: Ha az összes top liga még pörögne, akkor Gonzalezt valószínűleg figyelmen kívül hagyták volna, amely elég nagy őrültség lenne, hiszen óriási teljesítményt nyújtott. Összesen 9 védése volt, ráadásul az egyik esetben büntetőt fogott a Dallas hálóőre, ezzel pedig gól nélkül úszta meg a győztes találkozót.

Aythami Artiles - CB: Bár mostanában az arany lapok talán háttérbe szorulnak, mégsem szabad őket kihagyni. Artiles megérdemelte a helyét –aranyat vagy sem–, miután a Cordoba 2-1-es győzelméből övé volt az egyik találat, majd kiosztott egy asszisztot is.

Fischer Viktor - LM: Átugrott az EA Dániába is, ahonnan egy ismerős arcot is kiválasztottak. Viktor lőtt egy gólt a hétvégén és két gólpasszot is kiosztott, szóval nem véletlenül figyelt fel rá a kiadó.

Cristian Techera - RM: A Vancouver nyilván csalódott, hogy nem tudták megszerezni mindhárom pontot, –de Techera teljesítménye több, mint pazarul sikerült. A jobb szélső mindhárom gólban oroszlánrészt vállalt, hiszen az ő labdáiból szereztek találatot a csapattársai, így beállítva 3-3-as végeredményt.

Borja Iglesias - ST: Bár Igesias két gólja is büntetőből származik, akkor sem ignorálhatjuk a mesterhármast összehozó csatárt. A Zaragoza, így 3-2-re diadalmaskodott.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!