Káprázatos Taliyah hőskinézet egy rajongótól!

Káprázatos Taliyah hőskinézet egy rajongótól!

Nap mint nap állnak elő a játék rajongói bámulatos kinézet ötletekkel, –Taliyah is bekerült ebbe a bizonyos sorba!

A játékban rengeteg kinézet van; ezek minden frissítésnél bővülnek, valamint minden karakter rendelkezik egy kinézettel már a megjelenésekor. Taliyah sem kivétel ez alól, amikor 2016-ban bekerült a játékba a shurimai kőmorzsoló leány, egy freljordi tematikájú kinézetet lehetett hozzá megszerezni. Ez sajnos az elmúlt két évben sem változott: a mai napig ez az egyetlen elérhető kinézet Taliyah-ra az alapon túl.

Azonban a rajongókat nem foglalkoztatja a Riot prioritása, egy tizenkettedik Annie skin helyett Katya Cyan egy eszméletlen Taliyah kinézettel kápráztatott el minket. A skin a „Taliyah Dancing with star spirits” nevet kapta: jelentése magyarul Csillagszellemekkel táncoló Taliyah. Megjelennek csillagok, valamint különböző spirituális tematikájú elemek, a felhasznált színek pedig nagyon jól illenek a karakter könnyed kecses hangulatához.

Ez a tematika legjobban Aurelion Solra emlékeztet minket, legfőképp a végső képessége, mivel ez itt egy szellemsárkány teste, a szokásos sár/jégfal helyett. De a Q is megér egy pillantást, mivel az itt eldobott köveket halszellemekre cserélték le.

Összességében nekünk eszméletlenül tetszik ez a fajta tematika, reméljük, hogy egyszer viszontláthatjuk a játékban is.

 Szerintetek melyik hős az, amelyik megérdemelne még egy-két ütős kinézetet Taliyah-n kívül?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.