Itt az első, 1000. szint fölötti játékos!

Itt az első, 1000. szint fölötti játékos!

Hát persze, hogy Kínából. Azért az esszenciáját elfogadnánk!

Nos, amióta feloldották a maximális szint határt a korábbi fix 30-ról, azóta vannak fanatikusok, akik hajtanak a top 1 címre. Egy darabig jómagam is beszálltam a versenybe, elsőként értem el az EUNE szerveren a 101. szintet, de én végig bot meccsekkel és XP boosttal toltam, hogy a lehető leggyorsabban szintezzek. Nem úgy, mint kínai játékostársunk, BigBigBig Watermelon, aki az elmúlt 1-2 napban lépte át a bűvös 1000. szintet, valószínűleg botozva és rankedozva egyaránt, természetesen ugyan úgy boost használatával.

Emberünk a népesség szerinti 20. kínai szerveren játszik, ahol a játékosállomány 3.4 millió fő. A kínaiaknál kicsit másképp vannak a szerverek, mint amit már mi megszoktunk, ugyanis ott 29 szerver van, ebből 27 szerver rendelkezik legalább 3 milliós játékos létszámmal. Csak összevetve, ez a 3,4 millió fő több, mint az EUW és NA szerver ranked játékosainak a száma, összesen. És amúgy ez egy kicsi szerver Kínában, de tegyük hozzá, az ország lakossága 1,4 milliárd, avagy 1.400.000.000 fő, ez pedig több, mint Európa, az USA, Japán és Oroszország együtt.

A videóban látható, hogy Watermelon Challenger jelenleg, bár ez náluk egy nagyobb játékosbázisú szerveren nagyjából a Diamondnak felel meg. Mint az is látható volt, hogy több, mint 600.000 narancssárga esszenciája van, ez nálunk nagyjából 85.000-nek felel meg, de ezen kívül 115 drágaköve is van! Pár órával ezelőtt érkezett frissítésképp, hogy nem állt meg az 1000-es szintnél, ugyanúgy halad tovább, legutolsó információink alapján 1011-es szintű.szA lolnames.gg nem látja a fentebb leírt kínai szervereket, sőt, op.gg-n sem lehet rájuk keresni. A kép linkje az ő saját rendszerük, ami ugyanolyan hivatalos, mint nálunk az op.gg. A nálunk ismert legnagyobb szintű játékos Toucan Celeste, az EUW szerveren a maga 906-os szintjével.

Én pedig megyek elbújok a saját kis 295-ös szintemmel.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.