"A barcelonai győzteshez hasonlítanám Gabinho-t"

Ha FIFA verseny, akkor Brandont biztos, hogy a mikrofon mögött találjuk.

Martin Tyler, Murray Walker, Bill McLaren. Ezek azok a hangok, amelyek életre keltették a sportot. Richard Buckley és Brandon Smith arra számítanak, hogy csatlakoznak ehhez a fantasztikus névsorhoz, és megismétlik a sikerüket a FIFA-ban.

Richard Buckley és Brandon Smith az EA Sports FIFA e-sport kommentátorai, akik 2017-ben lettek igazán híresek, miután megnyerték EA SPORTS Commentators Cup-ot. A bírák le voltak nyűgözve, hogy mennyit tudnak a FUT játékmódról és a FIFA e-sportokról. A tapasztalatuk és rátermettségük által meg is nyerték maguknak a a FUT bajnokság döntőjének kommentálását Berlinben. Azóta is igen aktívak; őket lehetett hallani Los Angelesben, Dohaban és Londonban is. Sok más e-sport FIFA rendezvényen is dolgoztak azóta, mint méltán elhíresült Gfinity Elite Series, a Twitch Community Cup, a FIFA 18 eWorld Cup, és az Ajax Amszterdamot is felvonultató Ziggo eBattle.

A páros két éve találkozott Manchesterben, ahol az UCFB-ben multimédia-sport újságírást tanultak. Brandon, aki az online pro-bajnokságot kommentálta már akkor is, szüksége volt egy partnerre, így Richardhoz fordult, hogy csatlakozzon hozzá. A duó folytatta az EA Commentators Cupot, melyet azóta már tudjuk, hogy fölényesen meg is nyert. Annak ellenére, hogy kevesebb mint egy éve vesznek részt ebben az iparágban, Richard és Brandon már most a FIFA hangjának számítanak.

Brandon egyszer azt is elmondta:

"Szeretnénk egy szép napon a FIFA sorozat Martin Tyler-e és Gary Neville-je, valamint az e-sport arcai és hangjai lenni."

Most azonban az Global Series Amsterdam-ról és Gabinho-ról beszélt nekünk, miután mikrofonvégre kaptuk:

A feliratot ne felejtsétek el bekapcsolni!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!