Ilyen az eddigi legjobb PUBG klón: a TABG - VIDEÓ

Ilyen az eddigi legjobb PUBG klón: a TABG - VIDEÓ

Közel sem kell komolyan venni a játékot, hiszen csak egy április elsejei tréfa, ami a kódolás miatt egészen tegnapig csúszott.

Egy igazi hiánypótló játék lepte meg a piacot tegnap, hiszen a Totally Accurate Battlegrounds, röviden TABG megérkezett. Eredetileg egy április elsejei tréfának szánták a készítők, de végül a hálózati kódolás miatt –ami Battle Royale játékokban borzalmasan fontos– egészen június 5-ig csúszott. A játék természetesen grafikailag és fizikailag is faék egyszerű, –így ne számítsunk olyan szintű realizmusra, mint ami a PUBG-ban van (vagy mégis? -a szerk.), de szinte minden más ugyanúgy néz ki a TABG-ban. Emellett a trailer alapján még roppant szórakoztatónak is tűnik, amit alább meg is nézhettek.

Sokan biztosan nem adnának ki pénzt egy ilyen egyszerű játékért, és erre gondoltak a készítők is, ugyanis a megjelenés utáni első száz órában ingyenes a TABG (A linkre kattintva azonnal letölthetitek) és még meg is marad a könyvtárunkban. Egy-két óra funolás garantált, de eddig még nem tudtuk huzamosabb ideig kipróbálni. Így tényleg mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy rakja el a könyvtárába, és egy-két unalmas órát üssön el majd vele. Reméljük, hogy ezért nem fogja beperelni a Bluehole a fejlesztőket, hiszen tényleg csak egy nagyon jól sikerült tréfáról van szó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!