Egy csettintésre raktak össze LoL clipekből látványos Infinity War videót!

Egy csettintésre raktak össze LoL clipekből látványos Infinity War videót!

Emlékeztek még az Infinity War hátborzongatóan jó trailerjeire? Most ugyanezekkel a hangokkal megcsinálták LoL klipekből.

Korábban is láttunk már kreatív videós megoldásokat a LoL világában, de talán ilyet még nem nagyon. A Marvel univerzum legújabb filmje, az Infinity War alig pár hónapja jelent meg, de azt megelőzően több trailert is kaptunk, amivel rendesen felhype-olták a filmet. Most egy Youtube-er fogta ezt a trailert, összevágta egy 3 perces videóba, de csak a hangokat. A kép helyére ugyanis az eddig már látott LoL-os cinematic videókból vágott össze részleteket.

A legszebb az egészben, hogy tényleg egyrészt minőségi vágásról van szó, ami tökéletesen passzol időzítésben a hanghoz, de ami még ennél is jobb; hogy sikerült a több évnyi Riotos anyagokból olyan jeleneteket kiválogatnia, amik látványilag és szinkronhangilag még passzolnak is az eredeti trailer hangulatához.


A zene az egyetlen, amin kicsit változtatott, de így egy sokkal folyamatosabb hangulatot tudott teremteni alkotásával. Reméljük nektek is legalább annyira tetszik majd, mint nekünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!