Gabinho Story: Első nekifutásra majdnem összejött a vb

Gabinho Story: Első nekifutásra majdnem összejött a vb

Gabinho hirtelen érkezett a semmiből, majd egy csapásra a legjobbak közé emelkedett, miután megnyerte a budapesti V4 Future Sports Festival-t.

Ez a győzelem pedig azt jelentette, hogy az EA Sports által évente megrendezett FIFA Global Series Playoffjába is bejutott. Ez volt az utolsó előtti állomása a vb sorozatnak, a 128 játékos közül a legjobb 32 (16 PS4 - 16 Xbox One) jogot szerzett magának az augusztusi fináléra.

Egy kisebb megfázást szedett össze az ifjú e-sportoló még a torna előtt, de végül gond nélkül elutazhatott Amszterdamba. Az első nap csodásan indult számára, hiszen rögtön győzelemmel mutatkozott be a nemzetközi porondon. Aztán a mindössze 16 éves barcelonai bajnok F2.Tekkz jött szembe, aki gyorsan éreztette is vele, hogy itt már nem babra megy a játék. Egymás után 2 vereség is becsúszott, de sikerült fejben rendezni a sorait, így két további győzelemmel ragyogó pozícióba került. A következő napon aztán megtörtént a csoda; bár az első meccs, ugyan szoros volt, de végül vesztesen hagyta el a virtuális futballpályát Gabinho. Végül a 7. fordulóban képes volt a legjobb formáját nyújtani, és kiharcolta az egyenes kieséses szakaszba való továbbjutást.

A legjobb 32 között pedig egy brazil, JSSF107 jött szembe, a többi pedig már történelem. Íme Gabinho csodálatos utazása a Global Series Playoffjára és azon túl:


Az F2.Tekkz-el készült interjú alatt érdemes bekapcsolni a feliratot is!

A FIFA19-ben várunk vissza Gabinho!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!