Javíthatatlan volt a Banner, ezért mindenhonnan kiveszik!

Javíthatatlan volt a Banner, ezért mindenhonnan kiveszik!

Tegnap még csak a PBE-ről került ki, mára azonban már Meddler is megerősítette a döntést, és alá is támasztotta pár indokkal.

Hivatalosan is véget ér hamarosan a Banner of Command meta, mivel a Riot nemes egyszerűséggel eltávolítja azt a játékból. Nem csak a PBE-ről, hanem az élő szerverekről is. A játékosok panaszkodása, a streamen látható fiesták, no meg a statisztikák is azt mutatták, hogy egyszerűen kezelhetetlen ez a tárgy. Nem véletlenül vette mindenki ész nélkül, mert aki ezt nem tette meg, egyszerűen elvesztette a meccset. Enyhén szólva is kezdett nevetségessé válni a helyzet, még jobban, mint tavaly az Ardent Censer meta idején, ami szintén nem volt túl izgalmas.

Ezt azonban láthatóan megelégelte a Riot, és egy posztban Meddler számolt be a Banner of Command sorsáról.

"Mint azt észrevehettétek, eltávolítjuk a Banner of Commandet a 8.12-es patch-el, legalább egy rövid-közép távú időszakra. Ez egy tipikusan olyan tárgy, ami vagy nagyon gyenge választás, vagy annyira erős, hogy az már egészségtelen a játéknak úgy összességében. Nem lehetetlen, hogy majd egy erősen átvizsgált változata visszatér egy szép napon, jó eséllyel a preseason vagy egy másik mid season során. Egyelőre azonban nincs tervünk vele."

ARAM-on már a múlt héten kivették, –nem véletlenül, hiszen itt csak egy ösvény van–, majd megpróbálták hotfixelni és a 70%-os sebzéscsökkentést 40%-ra vitték le a hősökkel szemben, de láthatóan a problémát ez sem oldotta meg. A hotfxiet követően már nem feltétlenül vették meg mondjuk az ADC-k, de olyan hősök mint Singed még így is kezelhetetlenek voltak vele. Ugyan a visszatérés lehetőségét nem zárták ki teljesen. Ha őszinték akarunk lenni, idén a Riot számos mellényúlást tett már. Jó eséllyel inkább ezek javításán fognak most gőzerővel dolgozni, –elég ha csak a bot lane-re gondolunk–, igaz van, akinek tetszik ez a káosz. 

Ha már a bot lane: ezt is árgus szemekkel figyelik és nézegetik az adatokat, hogy miként teljesítenek a crit ADC-k, a nem crit ADC-k és a nem ADC-k egyaránt. Hamarosan egy bővebb poszttal is érkezik majd Meddler, kifejezetten erre fókuszálva. Szóba került még a Guinsoo; ez is egy problémás tárgy volt már több ízben. A 8.13-ban szinte biztosan változni fog, és jó eséllyel ezúttal nem csak az árát tologatják majd ide-oda. Sok mindent kell még átbeszélniük; hogy miként is működjön, mikor legyen érdemes megvásárolni, kiknek, stb. 

Ezen kívül felsorolásként még megemlített több 8.13-as projektet, amin még dolgoznak; úgy mint Ornn, Ashe/Xayah, Karma, Pyke, valamint a bot lane rendberakása.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!