Könnyen lehet az egyik legjobb ár-érték arányú fejhallgató a HyperX új modellje

Emellett egy felső kategóriás fülest, és egy-egy SSD-t és memóriakártyát is bejelentett a cég.

Az idei Computex 2018-on természetesen a HyperX is ott volt, így a népszerű perifériagyártó összesen négy új terméket mutatott be a nagyközönségnek. Ezek között van egy low-budget fejhallgató, egy drágább, vezeték nélküli füles, egy óriási memóriakártya, illetve egy külső SSD.

Az itt bemutatott négy hardver közül valószínűleg a Cloud Stinger Core lesz a legsikeresebb. Ez a HyperX Cloud Stinger folytatása, ami hű maradt a vékony árcédulához: így ez is csak nagyjából 50-60 dollár lesz. Természetesen a jó árhoz valami kompromisszumot kell kötni, ez pedig az anyaghasználaton nyilvánul meg, illetve azon, hogy a mikrofonja nem lecsatlakoztatható, mindössze felhajtható.

A második füles a HyperX Cloud Flight. Ellentétben az előzővel ez egyáltalán nem lesz olcsó; a gyártó 160 dollárt fog érte kérni. Ezért azonban kapunk egy jó wireless fülest, aminek a fülei 90 fokban elfordíthatók (a könnyebb szállítás érdekében). A két oldalán a HyperX logo alatt helyet kapott néhány LED, amit ha bekapcsolva hagyunk, akkor is 12 órás készenléti időnk van. Ha azonban kikapcsolnánk, akkor ez az idő felmenne 30-ra. A fejhallgató egyébként a PC mellett kompatibilis lesz PS4-gyel és Xbox-szal is.

A vállalat piacra dobott egy külső SSD-t is –HyperX Savage EXO néven–, amiből két változat készült: egy 480 és egy 960 GB-os, –ezt főképp a konzolosoknak szánják. Az írási sebessége elérheti a 480 MB/s-ot is, míg az olvasás akár 500 MB/s-mal is történhet. A másik leleplezett tároló egy microSD kártya, ami akár 256 GB-tal is megvásárolható lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!