Bemutatták a Bajnokok Ligájával felvértezett FIFA19 első trailerét!

Bemutatták a Bajnokok Ligájával felvértezett FIFA19 első trailerét!

Ősztől megmutathatjuk a világnak, ki az igazi bajnok.

Újra megrendezték az EA Play-t –szám szerint ez a harmadik–, és idén is igyekszik összekapcsolni a világ játékosait. A kiadó már nagyon régóta készíti a világ első számú labdarúgó szoftverét, a FIFA sorozatot. A 2018-as expon számtalan újdonsággal leptek meg minket. Elsőként kaptunk új videót a FIFA19-ről, valamint néhány plusz információt is elárultak a készítők.

Amiről a madarak már korábban csicseregtek, az most igazzá vált; visszatér a Bajnokok Ligája a következő részben. A legnagyobb klubokkal és játékosokkal tehát a bajnokságon túl már a legnívósabb versenysorozatban is megmérkőzhetünk majd. Felfedték azt is, hogy a The Journey megkapja a 3. szezonját, Alex Hunter a BL-ben próbál szerencsét, hogy az igazi csillagok közé emelkedhessen, illetve az Ultimate Team mód is részesül BL témájú extra tartalmakból, melyeket majd a nyár folyamán fejtenek ki bővebben.

A trailerben Cristiano Ronaldo sétál a játékoskijáróban és mesél nekünk, hisz már gyerekként is bajnok szeretett volna lenni és győzni akart. Csak az eltökéltség számít, még a legnehezebb pillanatokban is hinni kell magunkban. Itt az idő, hogy megmutassátok a világnak, hogy ki az igazi bajnok:

A FIFA18 vb módja egy úgynevezett Free Trial verziót kapott, melyet mindenki ingyenesen elérhet a világbajnokság ideje alatt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!