Készülőben a következő Xbox, a kódneve Scarlet

Készülőben a következő Xbox, a kódneve Scarlet

A Microsoft idei E3-as előadásán nem csak számos játékot láthattunk, –de a következő konzolról, és egy fantasztikus szolgáltatásról is szó esett.

A Microsoft munkatársai azon dolgoznak, hogy bármilyen eszközre streamelhessünk konzolminőségű játékokat, ezt már korábban is megerősített Phil Spencer. Bár ennek a megoldása még nem ismert, de talán az Xbox Game Pass is közrejátszik majd ebben, ami majd az új szolgáltatásba lesz beépítve. Ennek köszönhetően nem kell fizetni külön az összes játékért és még egy bivalyerős gép sem kell hozzá. Összességében nem tudni még, hogyan tervezik a streamelést kivitelezni. A vállalat már dolgozik a következő Xbox-generáción, ami jelen pillanatban a Scarlet kódnevet viseli.scarAzt is megtudtuk, –bár ez várható volt–, hogy a kompatibilitás visszafelé továbbra is fontos a Microsoft számára: így nem lenne meglepő ha a régi konzolra szánt játékokkal is tudnánk játszani az új generáción. Phil úgy gondolja hogy Yves Guillemo téved; nem az utolsó konzolgeneráció érkezik, hanem csak egyre több eszközön egyre széleskörűbben tudunk majd remekművekkel játszani. Valamint úgy véli, hogy maga a TV készülék is ezen eszközök között lesz. Az biztos, hogy hosszútávra terveznek, mind videojátékos részlegként, mind vállalati szinten egyaránt. Az állítás nem lepett meg senkit, hiszen nem csak erős hardverekkel rendelkeznek, de egyre komolyabb címekkel is állnak elő játékok terén.

Ti mit vártok Scarlettől?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - UV-C fertőtlenítés palackozásnál

A rendszeres és az alkalmankénti sportolás során egyaránt fontos az elegendő mennyiségű folyadékbevitel. Ez napi szinten több liter ásványvizet vagy üdítőt, frissítőt jelent. Az egészség megóvása szempontjából lényeges, hogy megfelelően fertőtlenített palackokból igyanak a fogyasztók.