Jön a Gears of War 5!

Jön a Gears of War 5!

A nyálunk majdnem kicsordult, amikor megláttuk az első videókat róla. 

Tegnap este 22 órakor kezdődött a Microsoft E3-as konferenciája, ahol pontosan tudtuk, hogy rengeteg –szám szerint 50– játékot fognak nekünk bemutatni. Bíztunk abban, hogy az exkluzívok között lesznek olyan darabok is, amikre felkapjuk majd a fejünket, hiszen egyelőre igencsak gyengén muzsikálnak az XBOX ONE eladásai. Imáink meghallgattattak, ugyanis bejelentették a Gears of War folytatását, ami a rövid és tömör Gears 5 nevet kapta. 


Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de az már legalább biztos, hogy 2019-ben fog megérkezni a vadiúj epizód, ami egyszerűen valami elképesztően jól néz ki. A folytatásban a negyedik részben megismert Kait-et fogjuk alakítani, akivel –a fejlesztők ígérete szerint– minden idők legszebb és legnagyobb Gears of War univerzumában fogunk kalandozni. 

Ugyanakkor lesz itt minden, ami szemnek és szájnak ingere, hiszen egyedül vagy akár egyik barátunkkal is végigvihetjük majd a játékot a kooperatív lehetőségeknek hála. Így, ha szeretnénk, akkor osztott képernyőn nyomulhatunk az otthoni tv előtt, de akár online is tolhatjuk a Gears 5-öt.


A Microsoft végre beváltja az aktuális konzolgenerációval kapcsolatos elvárásainkat, hiszen a játék 4K-s felbontással és 60 fpssel fog megérkezni és persze támogatja a HDR technológiát is. Külön öröm, hogy egy körökre osztott stratégiai játékot is fogunk kapni: ez lesz a Gears of War Tactics, ami 12 évvel az első rész előtt játszódik, és az XCOM-hoz hasonló élménnyel várja majd a rajongókat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!