Megérkeztek Aatrox képességei és őrülten betegre sikerültek - videó

Egy árny körvonalazódik; a háborúnál ősibb és kegyetlenebb erő. És egyre csak nő.

Az egyszer biztos, hogy a régi Aatrox már a múlt. Az új fegyverarzenáljában lesz minden, amire egy jó felső ösvényes karakternek szüksége van. Az 1v1 szituációkban általában előnyös cseréket tud kieszközölni, a csapatharcok során pedig bátran vágtathat a dolgok sűrűjébe, hiszen a végső képessége szinte mindig ad majd neki egy második esélyt. Az egyszer biztos, hogy hallani fogunk még róla az Idézők Szurdokában.

Passzív - Deathbringer Stance

Aatrox következő alaptámadása nagyobb hatótávolságig ér el, továbbá százalékos formában okoz sebzést az ellenfél maximális életereje alapján. Ez a támadás jelentősen csökkenti az összes életerő visszatöltést és a rajta lévő pajzsokat a célponton pár másodpercre.

A passzív töltési ideje arányosan csökken amikor egy másik képességet használ vagy a The Darkin Blade (Q képesség) segítségével eltalál egy hőst.

Q képesség - The Darkin Blade

Aatrox háromszor sújt le kardjával a képesség használata során (hasonlóan, mint Riven). Minden sújtás után nő a sebzés értéke egyszeri használat alatt, továbbá egy egyedi területi effektet is kap és a fegyver élével is üthet (egy másik, kisebb hitbox ahogy a videóban is látható). 

W képesség - Infernal Chains

Aatrox a földrecsap, megsebzi az első útjában álló ellenséget és valamennyire lelassítja azt. Amennyiben ez a célpont egy hős vagy egy nagy szörny, akkor ők az adott hatás területéhez vannak láncolva.

Megérkezett az új Aatrox ingame trailere

Első ránézésre fantasztikus munkát végzett a Riot Games!

E képesség - Umbral Dash

Passzív: Aatrox sebzése egy részével gyógyítja magát.

Aktív: Aatrox csúszik egyet, ami plusz AD-t ad neki pár másodpercig. Az Umbral Dash-ből maximum kettőt tárolhatunk el, amit együtt használhatunk a Q-val (The Darkin Blade).

R képesség - World Ender

Aatrox teljes hatalmát beveti, ami miatt megnövekedik a mérete és két hatalmas szárny is nő a hátán. Ahogy átalakul, megrémíti a közelben lévő minionokat, és valamennyi mozgási sebességet is kap (ez a bónuszt újra megkapja, ha már nincs harcban).

Az átalakulás ideje alatt megnő Aatrox teljes sebzése, és kap egy Blood Wellt is, ami elraktározza az életét, amíg a World Ender tart. Ha ez idő alatt halálos csapást kapna a Blood Well azonnal újraéleszti. A Riot a szövegezésben hivatalosan nem erősítette meg, de a videókban azt is láthatjuk, ahogy Aatrox mozog miközben éppen újraéled, így valószínűleg ez is része a kitjének.

Természetesen szokás szerint kaptunk egy kis ízelítőt is, hogy ezek a képességek játékmenet szempontjából hogyan is néznek ki élesben, ezt se hagyjátok ki!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!