Hirdetés

Reworkölt Aatrox skinek, Pyke buffok és Singed nerfek jöttek PBE-re

Azonnal jött a PBE patch is a 8.12 mellé, Pyke bizonyos szempontból erősödhet, bemutatták az új Aatrox skineket is, Singed pedig megkapta, ami jár.

Hirdetés

Legújabb élő szerveres patch mellé érkezett azonnal a PBE változat is, ahol további dolgokat tesztelhetünk. A legnagyobb dolog természetesen az új Aatrox, amit már ki lehet próbálni a PBE szervereken. Ezzel együtt a frissített hőskinézetek is kijöttek minden egyes változatra, bámulatos munkát végzett ismételten a Riot Games.


Az alábbi videóban pedig akció közben is láthatjátok a kinézeteket.

Ezen kívül Darius és Garen is új kinézetekkel gazdagodott, amihez egy külön event is lesz, erről már egy korábbi cikkünkben írtunk.

Isten-király Darius és Garen skin érkezik!

Az új VS event kinézetei megérkeztek. Ezúttal már mozgás közben is megnézhetjük őket.

Külön helyet kapnak majd a ward kinézetek a kliensben, amiket innentől, hasonlóan a hős skinekhez, egy külön fülön tekinthetünk meg gyűjteményként.

Hasonló fejlesztést kapnak az ikonok is, melyek eddig csak ömlesztve léteztek, ha rákattintottunk a saját ikonunkra.

Élesben még nem láthatjuk, de PBE-re ismét visszatér már az új kurzor tesztelésre.

Egy roppant hasznos funkció is bekerült PBE-re. Ha a kurzorunkat rávisszük egy képességre és megnyomjuk a Shift gombot, sokkal részletesebb információt fogunk kapni róla, beleértve minden apróságot, amit eddig nem láthattunk, pedig fontosak voltak. Ezek a leírás kiegészítők olyan hasznos dolgokat tartalmazhatnak, amik segíthetik a képesség effektív használatát, vagy akár új dolgokra is rávilágíthat.

Hősök terén is érkeztek frissítések.

A mai napon kapta meg buffjait az élő szervereken, de máris dolgoznak valami újon nála. A W (Wolf's Frenzy) egy új passzívot kap. E szerint Kindred mozgással és támadással jelzőket gyűjthet egészen 100-ig, hasonlóan a Statikk Shiv tárgyhoz. Ha megvan a 100 jelző, akkor a következő alaptámadás 34-102 HP lop el az ellenféltől, vagyis sebez és ugyanennyit vissza is tölt magára, ezt befolyásolja a hiányzó HP-nk is. Szomorú hír viszont, hogy Wolf már nem fogja csökkenteni a szörnyek támadási sebességét 50%-kal. Ez is egy újabb lépés lenne az ADC poszt fele?


Pyke így is elég erősnek mondható, de bizonyos szempontokból tovább erősödik. Az E (Phantom Undertow) képességének bónusz AD rátáját 80-ról 110%-ra viszik fel, cserébe az alap sebzését 95/130/165/200/235-ről 95/125/155/185/205-re csökkentik, de ha belegondolunk a passzívjába és hogy minden HP-t bónusz AD-vá változtat, ez maximum a korai szinteken lehet gyengítés, később viszont annál jobban skálázódik. 

Az ultija (Death from Below) sem marad érintetlen. A bónusz AD rátát itt is feltornázzák 60-ról 80%-ra. A kivégzési küszöböt pedig 190-655-ről 200-605-re viszik szinttől függően, de mivel 20%-os bónusz AD rátát kap, ez a csökkentés megint nem sokat fog számítani.


A split push koronázatlan királya az utóbbi egy-két patch-ben a mennyországban érezhette magát. Hogy ezt kicsit visszább fogják, Q-jának (Poison Trail) manaköltségét emelik meg 13-ról 17-re másodpercenként.

Xayah sok más crit alapú ADC-vel együtt visszaesett. Q-jának (Double Daggers) CD-jét csökkentik emiatt 10/9/8/7/6-ról 9/8/7/6/5 mp-re.

Szintén kevesebb CD-je lesz az E (Bladecaller) képességének is, ami a legfontosabb a kitjében. 12/11/10/9/8 helyett 12/10,5/9/7,5/6 másodpercenként tudja visszahívni a tollait.

Az Atma's Reckoning, illetve a Spear of Shojin végül nem érkezett meg a 8.12-es patch-el, és jelenleg a PBE szerveren sem elérhető egyelőre. Később még visszatérhetnek.

Rúnák közül egyedül az Unsealed Spellbook változott megint, kicsit erősítették. Eddig minden egyes egyedi idézői képességváltás után 15 mp-el csökkent a következő váltás CD-je, ami 4 percről indul, ezt most megemelték 20 mp-re.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?