Hirdetés

Így nézett volna ki a PUBG őszinte bemutatója az E3-on

Minden csilli-villi volt a videó alatt, de azért ismerjük be: aki tényleg játszik a játékkal az közel sem ezt szokta meg.

Hirdetés

Az E3 nem mindig a játék bejelentésekről, de néha a varázslatos trailerekről is szólnak, amit a játékkiadók lassan jobban csinálnak, mint magát a játékot. Ezzel persze nincs probléma –hiszen valahogy el kell adni a terméket–, de néhol olyan szembetűnő a különbség, hogy csak nevetni lehet rajta. Így volt ez a PUBG trailernél is, hiszen ha minden olyan szépen futna, mint ahogy ott, akkor valószínűleg még mindig több, mint egymillió átlag játékossal rendelkeznének. A videóból viszont elkészültek az első mémek is, amik remek paródiát állítanak az amúgy remekül összerakott trailer elé. Az elsővel túl sok munka nem volt a készítő csak megmutatta, hogy milyen egy-egy frissítés után a játék.

The Real PUBG E3 Trailer from r/PUBATTLEGROUNDS

Szinte zavarja a szemünket ez az alacsony FPS mutató, de hát be kell vallani, hogy ez legtöbbünkkel előfordult már.

A következő trailert már egy játékos készítette el és nem csak parodizálta az eredetit, –hiszen ezzel tényleg lehetett meló–, de inkább beszéljen helyettem Miramar bemutatója.

A következő videóban minden rendeltetésszerűen működik egészen odáig, ameddig főhősünk be nem ugrik a kocsiba: onnan elszabadul a szokásos pokol, ami autóvezetés közbe érhet minket.

The REAL E3 Trailer... from r/PUBATTLEGROUNDS

Mint mondtam, a terméket valahogy el kell adni, de szinte biztos vagyok abban, hogy felkészültek a mémekre a fejlesztők, hiszen az internet népe imád lecsapni az ilyen lehetőségekre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?