Mi történik a Metával? Kit érdemes pickelni a 8.12-es frissítésben?

Mi történik a Metával? Kit érdemes pickelni a 8.12-es frissítésben?

Össze vagy zavarodva, nem tudod mi az erős ebben a fejre állt metában?

Röviden fussunk végig az összes szerepen, és lássuk hova, melyik karakter a leghatékonyabb!Mivel szemmel láthatóan a legnagyobb felfordulás az alsó ösvényt érinti, –ezért kezdjük itt a sort!

Azt az egyet leszögezhetjük, hogy a sztenderd krites lövészektől egy ideig most el kell búcsúznunk. A krites tárgyakat ért változások ugyanis nagy mértékben a lista végére röpítette őket.

Akik még állják a sarat azok Draven, Ezreal illetve Lucian. Az ő buildjeiket eddig sem kifejezetten befolyásolták az ilyesfajta változások, mivel mindegyik elég egyedi tárgyépítési úttal rendelkezik. Lucian erejét pedig csak megdobta a mostani Esszencia Martalóc változtatás.Továbbá új versenyzők is megjelentek az ösvényen, akik (egy jó támogatóval) nagyon komoly teljesítményt tudnak nyújtani. Ilyen lehet Mordekaiser, Brand vagy akár Veigar is.

Habár az alacsony választási arányok miatt nem reprezentatívak az adatok, de érdekes megtekintenti a legmagasabb győzelmi arányokkal rendelkező „lövészeket” az op.gg adatai szerint. Itt már azonban semmin nem szabad meglepődni, legfőképp az LCS-ben is megjelent alsó ösvényes Heimer, Fiddle páros után.sad

Támogató téren még mindig nem alakult sokat a helyzet, habár a pajzsgyengítések eléggé fájnak néhány karakternek. Ennek ellenére Lulu még mindig egy kiváló választás, –csakúgy, mint Morgana, vagy Rakan.Illetve ne feledkezzünk meg a szurdok új hasfelmetszőjéről sem, hiszen Pyke is sok mindenre képes, azonban fontos itt leszögezni, hogy kizárólag Támogató szerepben.qwer

Mindenféle sorrendet felborítva vessünk most egy pillantást a dzsungelre.Itt ugyanis olyan helyzet alakult ki, amire senki nem számított valószínűleg. Az senkinek nem meglepetés, hogy az elmúlt frissítések során Graves toronymagasan vert meg minden más dzsungelest, azonban most ellenfelére talált. A mini reworkje óta Taliyah is felkerült a ranglétra legtetejére, Graves mellé, ezzel elhúzva Nidalee, de még Master Yi mellett is.r

Na de térjünk is vissza a kihagyott láncszemre, a középső ösvényre.Itt elsősorban olyan hősök uralkodnak, akik gondtalanul, a pillanat tört része alatt el tudnak törölni bárkit a Szurdokból. A listát Talon vezeti, de megjelenik mellette Fizz, Zoe, valamint Zed is.qqqHa valakinek esetleg a kényelmesebb, távolságtartó mágusokhoz lenne inkább kedve, –annak most már meleg szívvel ajánljuk az alsó ösvényt (mint azt már feljebb kifejtettem).Zárásként pedig a felső ösvényt vegyük górcső alá.dsadsadsaAz itteni helyzet még mindig képlékeny; a számadatok szerint Quinn lehet a legjobb választás, azonban rengeteg más karakter is van, amikkel nem nagyon tudunk melle nyúlni. Ezek közé tartozik Singed és Dr. Mundo is, de aki követte az LCS-t, tisztában lehet azzal, hogy ki az, aki utoljára visszatért a metába a metamorfózisa előtt. Gondolom már sejtitek, hogy Aatroxról van szó. Az ő W-jével nagyon jól működik a Guinsoo, valamint, ha ehhez még párosítunk egy Titánhidrát is, akkor máris életre tudtuk kelteni azt, amit a Riot már temetne.Röviden ennyivel tudnánk összefoglalni a mostani ranglisták csúcsain szereplő hősöket. Rajtuk kívűl még rengeteg egyéb életképes választás vár kipróbálásra a Szurdokban. A legfontosabbat azonban ne felejtse senki: akármit mondanak a számok, a leghatékonyabb akkor vagy, ha élvezed a karakteredet.

Reméljük tudtunk segíteni az előrejutásban. Sok sikert a Szurdokban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések