Érzelmes, videós búcsú a Banner of Commandtól

Érzelmes, videós búcsú a Banner of Commandtól

Sokak hőn szeretett zászlaja eltávozott közülünk, mára már egy jobb helyen nyugszik.

Többé már nem lesz 5 Banner of Command ARAM-on. Többé már nem hallod ellenfeleid szidalmazását emiatt. Nincs már káromkodás, kevesebb a rage, –hiszen elment a hőn szeretett zászló. Eggyel kevesebb stratégiai fegyver, egyre egyszerűbb játék. A Banner of Command ereje talán bizonyos helyzetekben tényleg elviselhetetlen volt, hiszen a Twisted Treeline kis pályáján, ez a tárgy volt maga a pokol. Piros kis zászlónknak pihenésre és megnyugvásra van szüksége, mert annyira széttiportuk és csak kihasználtuk, hogy nem bírta tovább idegekkel, és inkább távozott.

Reméljük egyszer még visszatérsz hozzánk kicsi kis zászló, reméljük láthatjuk még minionjainkat erejük teljében, melyet te biztosítottál nekik. Egy nap talán viszont látunk, –de lehet, sosem jön el az a nap, nem tudjuk...vezÉs mi lesz nekünk most, hogy Te elmentél? Lett egy Aatroxunk, aki átalakult Rivenné. Ezzel a videóval búcsúzunk a Banner of Command nevű tárgytól.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések