Zseniális folytatást kapott a Winions rövid film

Zseniális folytatást kapott a Winions rövid film

Gondolkoztatok már azon, hogy a minionok szemszögéből milyen lehet egy mérkőzés? Ez a kis videó tökéletesen összefoglalja azt.

Egy átlagos mérkőzésen, több, mint 1500-2000 minion pusztul el. Ez csak a saját játékainkat követve, 10 mérkőzést számolva egyetlen napra, kb. 15-20 ezer minion, –ami átlag 17500-al számolva 30 napon keresztül 525 ezer kis ártatlan lény! Ha ezt tovább számolnám azzal, hogy nem csak a saját mérkőzéseimről beszéljek, belefájdulna a fejem a nagy számokba, és hát már önmagában az 525 ezer is rengeteg, nem hogy ha még több cuki kis apróságról beszélünk!

Szegény kis törékeny lelkek harcolnak és küzdenek egymással, illetve velünk, –csak azért, hogy nekünk jó legyen, és hogy az igazság győzhessen! A Banner of Command szerepe a kisfilmben külön tetszik nekünk; ez egy remek megemlékezés a játékból kikerült tárgyra.

Gondoljatok harc közben rájuk is! Ők is érző lények, és egy biztos: azt a külön megformált –és egyben képünkbe tolt– minion feneket sosem fogom elfelejteni!

A Winions első része még egyébként 3 évvel ezelőtt 2015-ben készült el. Nektek van minion plüssötök?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.