Malphite hátán elférne az egész Szurdok? - A karakterek nem akkorák valójában, mint a pályán

Malphite hátán elférne az egész Szurdok? - A karakterek nem akkorák valójában, mint a pályán

Kíváncsi vagy, mekkorák lennének a játék karakterei, ha a Szurdokon kívül futnának össze? Ebből a két videóból kiderül!

Amikor játszunk a játékkal, gyakran bele sem gondolunk abba, hogy akikkel játszunk, azok között a „valóságban” hatalmas méretbeli különbségek vannak. Hiszen a Szurdokban összecsapó karakterek között találhatunk –patkányoktól kezdve, pókon át– egy komplett hegyet is.

Tavaly készült egy videó, ami azt szemléltette, hogy mi lenne, ha a realisztikus méreteikben találkoznának össze a karakterek. Érdekesen kezdődik, mivel Annie sétálgat, mellette pedig egy apró pók és patkány jelenik meg. Jól gondoljátok, ez Twitch és Elise. Ahogy haladnak a középső ösvényen elmennek Lucian mellett, aki szemmel láthatóan nagyobb, mint Annie. Ez nem is meglepetés, hiszen ő egy felnőtt, amíg Annie csak egy kislány. Itt sorra jelennek meg nagyobbnál nagyobb karakterek, mint Renekton és Nasus, majd Malphite is.

Habár ők nagyobbak, mint alapból lennének, de itt már nem hibátlan a szemléltetés, –mivel Malphite szó szerint egy hegy–, emiatt kicsit kilógna a középső ösvényről. Majd átrepül Anivia is a képen. Az ő története szerint nagyobbnak kellene lennie, hiszen ő egy főnix, aki egész Freljordot szemmel tartja és védelmezi. Zárásként megjelenik Cho’gath is, akinek (ha valóban világokat képes megenni) jelentősen nagyobbnak kellene lennie. Ezután egy nagy ugrást teszünk a távolba, és láthatjuk: mindez csak egy apró porszem egy galaxisban, amit Aurelion Sol kreált. Hogy innen hova tovább, azt a videó végén megláthatjátok.

A napokban megjelent a Youtube-on ennek a videónak a folytatása is. Ebben már pontosabban jelennek meg a nagy karakterek. Itt is ugyanúgy Annievel kezdjük a kis utazásunkat, ahol találkozunk sok normál méretű emberrel, Maokai-jal. Ő természetesen hatalmas, mint amit egy öreg fától el is várhatunk. Miután pedig meglátjuk Mega Gnar méretét azt is megtudhatjuk, hogy a videóban az egész Szurdok elfér Malpthite hátán. Vele egyméretű nagyjából Galio, aki (mint a splash artján is látszik) egy hatalmas szobor, ami Demaciát védelmezi. Hozzájuk csatlakozik a Baron Nashor is. Az lehet ennek a méretaránynak az oka, hogy a Baron régi története szerint, ő egy hatalmas szörnyeteg, és amit a Szurdokban láthatunk, csak egy képmása, ami sokkal kisebb. Cho’gath itt is megjelenik, de itt megeszi a látott világot, ami már reális. A zárókép pedig itt is megér egy misét.

Szerintünk ez a két videó nagyon elgondolkodtató, és annak ellenére, hogy itt-ott pontatlanságok vannak bennük, megéri megnézni őket.

Ti mit gondoltok, melyik karakter az, akinek a mérete érdekes lehet, de a videókban nem jelent meg?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!