Rejtélyes Yasuo kép jelent meg a LoL hivatalos Instagramján!

Rejtélyes Yasuo kép jelent meg a LoL hivatalos Instagramján!

A Riot Games már megint a szokásos titokzatos bejelentés jeleit mutatja; a minta ugyanaz, a célpont ezúttal Yasuo, de nem tudni miért.

A Riot Games szeret titokzatos lenni és imád jeleket hagyni, mindenféle magyarázat nélkül. Hasonló módon kezdhet most valamilyen új "kampányba", aminek a célpontja minden bizonnyal Yasuo lesz. Tegnap ugyanis mindenféle magyarázat nélkül egy hatalmas, 9 darabból álló mozaikkép jelent meg a League of Legends Instagramján.

Ahogy azt már megszokhattuk, nincs semmilyen leírás, vagy magyarázat a jelenségre. Ugyanakkor ismerve a Riot marketing szokásait, valamivel biztosan készülnek, ok nélkül semmit nem raknak csak úgy ki. Hogy ez mi lehet, még jó kérdés, de többen már beindították az összeesküvés elméleteket gyártó fogaskerekeket. 

Van aki VGU-ra tippel, –bár ez kevésbé valószínű, annyira nem régi és nem is elavult hős, hogy ilyenre lenne szüksége–, azonban egy olyan frissítést már sokkal inkább el tudnánk képzelni rajta, mint amit például Xin Zhao, vagy esetleg Volibear kapott nem is oly régen. Erről a Riot is beszélt korábban, hogy megnéznék majd a kitjét, mivel elég magas a tiltási aránya. Ez persze a hősök között elfoglalt helyzetének is köszönhető, egyszerűen olyan a megítélése, hogy mindig nagy figyelmet fog kapni. 

A teljes reworköt egyébként Blaustoise, a Riot egyik munkatársa is megcáfolta Redditen, –persze ez is lehet trollkodás, de valószínűbb, hogy tényleg nem teljes reworkről van szó.

A másik lehetőség esetleg egy új skin, igaz ebből is nem oly régen kapott egyet, még a legelső VS event alkalmával, amikor ellenfele Riven volt. Mivel a rework nem valószínű, eventje neki már volt, talán ez a valószínűbb megoldás, még ha kicsit korainak is érezzük. Ezen kívül tényleg egy-egy képesség frissítését tudnánk csak elképzelni, esetleg a passzívét pont az új tárgyak és a megváltoztatott crit miatt. Jó eséllyel napokon belül bővebb információval is szolgálni fognak, –de addig marad a találgatás!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!