Remekül sikerült a PUBG legújabb frissítése

Remekül sikerült a PUBG legújabb frissítése

A teszt szerveren érződő lagg teljesen a múlté; végre minden úgy működik, ahogyan kell!

Az elmúlt hetekben szinte csak csupa rossz hírekkel tudtunk szolgálni; nem csak a teszt szerver állapota volt borzalmas, de az új Event Pass is hagyott némi kivetni valót maga után.

Nagyon nem jön be a közösségnek az új Event Pass: Sanhok

Elindult az össznépi panaszkodás. aminek a nagy része teljesen logikus.

Ezúttal viszont nagyon úgy néz ki, hogy a reggel megérkezett frissítés tökéletesre sikerült, hiszen a Redditen és Twitch-en is sorra dicsérik a frissítést a játékosok. Köztük Shroud is, –aki akármennyire jó kapcsolatban van a fejlesztőkkel– elég sokszor küldte el őket melegebb éghajlatra, ha éppen borzalmas volt a játék állapota. Jelenleg azt mondta, hogy fogalma sincs mit csináltak a PUBG Corp-nál, de tartsák meg ezt a jó szokásukat, hiszen az optimalizáció szinte tökéletes.

Természetesen a Twitterén is dicsérte a legújabb frissítést,és a következő stream alkalmával is csak PUBG-zni fog.

Ha reálisan nézzük a történéseket, akkor előfordulhat, hogy csak egy frissítés utáni rózsaszín ködről van szó és túl sokat nem javult a játék, de szinte alig van olyan játékos, aki jelenleg panaszkodna. Emellett pedig a frissítések első pár napja általában inkább szenvedést hozott, mintsem tökéletes FPS-t, így talán van mibe reménykednünk. Mindenféleképpen csak azt tudom ajánlani, hogy próbáljátok ki ti is, hogy milyen lett a legújabb frissítés még akkor is, ha már rég nem nyúltatok a játékhoz.

Ezenkívül a fejlesztők összedobtak nekünk egy érdekes kis infografikát is, amiből rengeteget megtudhatunk Sanhok tesztjeinek statisztikáiról:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!