Solo lane support plusz dzsungel – Új power farming stratégiák

Új szintre fejlődött a power farming stratégia. Új hősökkel és taktikákkal érkezett a bruiser meta.

Tavaly kezdődött ez a stratégia a Master Yi-Kayle duó kombó megjelenésével. A csapat lényege, hogy a dzsungeles (Master Yi) szedi le az összes miniont, a velük járó XP-t és aranyat; az ösvényről és a dzsungelből egyaránt. Ezzel létrehoznak egy megállíthatatlan farmoló gépet, ami pillanatok alatt szedi szét áldozatát, –tárgyi és tapasztalati előnyének köszönhetően. Az idei szezon is teret enged a hasonló kísérletezésnek, ennek eredményeképpen jött létre a Master Yi, Taric kombó. A vállalkozó szellemű játékosok rávetették magukat a kérdésre, hogy vajon milyen kombinációval lehetne még megvalósítani ezt a stratégiát a jelenlegi metában.

Milyen lenne, ha a PUBG megjelenne egy játékmódban? - videó

Az Idézők Szurdokában a kreativitásnak semmi sem szabhat határt, főleg ha valami állati nagy őrültségről van szó.

A bruiser meta terjedésével olyan variációk jöttek létre, mint például a Shyvana dzsungel és Mordekaiser solo lane. Ez egy rendkívül erős csapat, –köszönhetően Shyvana kiemelkedően gyors dzsungel takarító képességének és Mordekaiser megosztott XP-bónuszának a W (Harvester of Sorrow) képességén. Ebben az esetben Mordekaiser és egy gyorsan takarító dzsungeles lesznek kulcsfontosságú elemei a csapatnak. A cél persze továbbra is ugyanaz: maximalizálni a farm mennyiségét, és megőrizni a szóló lane-t a túlzott visszaeséstől. Ez persze nagy együttműködést és csapatjátékot igényel; ezért érdemes lehet egy jóbaráttal kitapasztalni a taktika csínját-bínját.Egyéb lehetséges csapatok: Kayle-Nunu, Jarvan IV-Leona/Braum, Xin Zhao-Taric/Braum, Lucian-Braum, Master Yi-Kayle, Master Yi-Taric.

Ha szembe találnánk magunk egy hasonló taktikájú csapattal sincs okunk az aggodalomra. A legfontosabb stratégia az ilyen duók ellen a korai nyomás helyezés az ellenfél ösvényeire. Figyelnünk kell az ultiuk aktiválhatóságát is ,mivel ha használhatóvá válik, akkor egy 2v1-es gank is várható lesz.

Nektek mi a véleményetek a power farming stratégiáról? Ti kikkel próbálnátok ki?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!