Mostantól már az idézői ikonjainkat is megtaláljuk a gyűjteményünkben

Mostantól már az idézői ikonjainkat is megtaláljuk a gyűjteményünkben

Még külön besorolást is kaptak egyes ikonok, –sőt, már azt is megtudhatjuk, hogyan lehetett őket megszerezni.

Mindig is érdekelt, hogy mennyi summoner iconod van, vagy esetleg, miért kaptad őket? A 8.13-as frissítés ebben is segít, ugyanis bekerült a Gyűjtemények fülbe egy Ikonok rész is, ahol az összeset megtaláljuk. 

Ez a fül teljesen ugyanazt a dizájnt kapta, mint a hőskinézetek: itt is négy féle besorolás van, rare, epic, mythic és ultimate. Értelemszerűen a rare a leggyakoribb, míg az ultimate a legritkább. 

Ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy miképp is szereztünk meg egyes ikonokat, akkor csak egyszerűen vigyük a kurzorunkat a megadott ikonra és rögtön kapunk egy kis összegzést, hogy mit kellett csinálnunk azért, hogy véglegesen megszerezzük. Sőt mitöbb, még azt is kiderítettük, hogy a játékban összesen 1521 idézői ikon található. Fontos megemlíteni, hogy ezekben benne vannak az e-sport ikonok, és a már meg nem szerezhetőek is. Bétától napjainkig minden megtalálható. Külön kategóriákban is megtalálhatjuk ezeket; a legtöbbel rendelkező ilyen téma, nyilvánvalóan az e-sport, ami összesen 852-t tartalmaz. 2013 óta az összes régió csapatainak a logója bent van a játékban, –úgyhogy így már érthető, hogy miért van ennyi.

Nektek mennyi van? ;)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.