A FIFA 19 során már látni fogjuk az Ultimate Team lapok ritkaságát

A FIFA 19 során már látni fogjuk az Ultimate Team lapok ritkaságát

Hivatalosan is megerősített információ, miszerint a következő FIFA-ban már fogjuk látni a vonatkozó oddsokat az egyes pakkokra vonatkozóan.

Daryl Holt, az EA Sports vezérigazgatója beszélt az Eurogamernek adott interjú során a FIFA 19-ben érkező változásról, melynek köszönhetően pontosan látni fogjuk, hogy mekkora eséllyel szerezhetünk meg egy adott tárgyat az Ultimate Team csomagokból.

Az eddigi rendszer ugyebár egy másik felállás alapján működött, miszerint láttuk, hogy egy Gold Pack tartalmaz 12 darab tárgyat, melyből minimum 10 Gold és egy Rare tárgy lesz. Az új rendszerben már látni fogjuk, hogy mik az esélyeink bizonyos kártyák megszerzésére. Az interjúból az is kiderült, hogy nem csak a FIFA, hanem az NFL, NBA, NHL játékokba is bevezetnek egy hasonló rendszert a vonatkozó játékmódok tekintetében.fffA változásra mi mindenképp pozitívumként tekinthetünk, mert így legalább tudjuk majd pontosabban azt, hogy mennyire várjunk, –vagy esetleg ne várjunk– egy adott kártyára. Bár részben biztosan szívszorítóbb is lesz, ha nem adja be amit szeretnénk, de hát ez ezzel jár sajnos.

Ti mit gondoltok a változásról?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!