Desert Eagle-t hozna WackyJacky a játékba

Desert Eagle-t hozna WackyJacky a játékba

Az egyik legnépszerűbb és legbarátságosabb PUBG videós és streamer válaszolt a rajongók kérdéseire.

A PUBG közösségnek talán nem kell bemutatni WackyJacky-t: munkássága, oktatóvideói, elemzései rendkívül hasznosak, –emellett pedig még élvezet is nézni a streamjeit. Most úgy döntött, hogy egy kis betekintést nyújt saját életébe, gondolataiba a játékról egy AMA-n keresztül, ebből válogattuk ki nektek a legérdekesebb kérdéseket is válaszokat.

Milyen volt otthagyni a rendes munkádat, hogy a streamléssel és a videózással foglalkozzál főállásban? Mit szóltak a szüleid?

WJ: Nagyon ijesztő volt, de úgy éreztem, ez a helyes döntős. Meg amúgy is, a szüleimnek szüksége volt rám, hogy közel legyek hozzájuk, azt pedig egy napi 10 órás távolléttel nehéz megoldani. Persze a családom aggódott, hogy egy jól fizető munkát hagyok ott. 

Mi a legjobb és legrosszabb dolog most a PUBG-ben?

WJ: A legrosszabb egyértelműen a kódolás: a desync gyakran megöli a legjobb harci szituációkat. A legjobb pedig az élethű lövöldözés: nincs még egy olyan Battle Royale, ahol a fegyverek és a velük való lövés ennyire élethűen lenne megcsinálva. 

Mi lenne a legfontosabb tanácsod egy kezdő számára?

WJ: Hogy vegye lazán, ne stresszeljen rajta. Minél komfortosabban érzed magad, annál jobban fog menni a játék. Ne felejtsd el: sosem veszítesz, mert vagy nyersz, vagy tanulsz.

Honnan jött a WackyJacky101 név?

WJ: Egy IRL jó barátommal, aki ma LepRecon néven játszik, szerettünk volna valami hasonló nevet. Én a WackyJacky-t akartam, de foglalt volt. Ő a SkinnyPete-et. A 101 már random jött, WackyJacky101 és SkinnyPete 101.

Hogyan változtatnál a pisztolyokon?

WJ: Ez egyszerű: jelentősen növelni kéne a sebzést közeli ellenfelek esetén és borzalmasan csökkenteni, ha messzire akarunk lőni. A másik, hogy kéne egy Desert Eagle a dropokhoz, ami egy olyan pisztoly lenne, ami két golyóból átviszi a lvl2-es páncélt, de nehéz vele jól lőni. Persze ez csak egy ötlet.

Miket szeretnél látni a következő nagy frissítésekben?

WJ: Nagyon jó lenne már a végtag penetráció, és egy olyan ranking rendszer, ami ösztönzi a jó játékosokat. Ligák, divíziók, szezonális jutalmak, különleges kitűzők akár kill-feedbe is, amelyeket a rangod alapján tudsz szerezni. Olyan kompetitív módot szeretnék, ami a győzelemre ösztökél.

Persze, ha valaki teljes egészében szeretné elolvasni WJ válaszait, akkor itt el tudja ő is olvasni (angol tudás szükséges).

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!