Batshuayi balszerencsés ünneplését akarják az EA-től a FIFA19-ben a rajongók

Batshuayi balszerencsés ünneplését akarják az EA-től a FIFA19-ben a rajongók

"Csak akkor veszem meg ezt a játékot, ha bekerül az ő ünneplése"

A FIFA rajongói az EA Sports-hez fordultak, hogy Michy Batshuayi fura és balszerencsés ünneplése bekerüljön a FIFA19-be.

Mikor Belgium 1-0-ás vezetést szerzett Anglia ellen, a szélső –mondhatni szokásos módon– igyekezett kifejezni az örömét, és egy hatalmasat bombázott a labdába. Nem állt szándékában, de a kapufát találta el, –ahonnan visszacsapódott a játékszer és egyenesen az arcában landolt:

Szerencsére Batshuayi jól kezelte a helyzetet és tudta ő is, hogy ebből nagyon nem jöhet ki jól, de mókásan elmagyarázta a helyzetet Twitteren.

A tweet, amelyet több, mint 300.000 alkalommal retweeteltek, ösztönözte a rajongókat arra, hogy reagáljanak rá, és az EA-t is bevonva szeretnék elérni, hogy bekerüljön ez a bizarr ünnep a FIFA következő részébe.

"hi srácok... csak azon tűnődtem, hogy megkaphatjuk-e Batshuayi ünneplését a Fifa 19-ben? Tudjátok... amikor belebombáz egyet a labdába, az pedig a kapufáról az arcába csapódik. Előre is köszi a választ"

"Batshuayi ünneplése a FIFA 19-ben az egyetlen módja annak, hogy most megveszem ezt a játékot"

"Ez a Batshuayi ünneplés jobb, ha benne leesz a FIFA 19-ben"

Az ötlet tehát megvan. Vannak már pletykák egyébként, hogy néhány Fortnite-inspirált ünneplés is felbukkanhat az idei játékban. Most már csak ki kell várni a megjelenést, és az EA-n múlik miden.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!