FIFA18 versennyel avatják fel az új DVTK stadiont

A világbajnokság mellett a virtuális gyepen is eldől, hogy ki a legjobb a vidéken PS4 konzolon.

Az online versenyekkel Dunát lehetne rekeszteni, de offline jóval ritkábban adódik lehetősége az embernek megmérettetnie magát. Szokták azt mondani, hogy érdemes összekötni a kellemeset a hasznossal. Most sincs szó másról, hiszen az új Diósgyőri Stadion avatását el sem lehetne képzelni jobb programmal, mint egy remek kis FIFA18 versennyel. A rendezvényre 14 éven felüliek nevezhetnek csak, és a 18 éven aluliaktól egy szülői beleegyezés is szükséges.

A lebonyolítást illetően sok meglepetés nincs, a vb láz tetőzéseként PS4-en nemzeti együttesek közül lehet választani, de mindössze egyetlen mérkőzés áll a játékosok rendelkezésére, hogy döntsenek a továbbjutásról. Az egyenes kieséses szakaszban tehát a vesztes búcsúzik a további küzdelmektől. Néhány további információ a játékmenetet érintő beállításokból:

  • Kezdőrúgás: VB Kick Off (Offline)
  • Játékos attribútumok: Vh kick off aktuális rating
  • Gyorscsere engedélyezett
  • Döntetlen esetén hosszabbítás nincs, rögtön büntetők következnek

Jelentkezni itt tudtok!

  • Az elektronikus úton történő jelentkezést egy megerősítő email követi, melyben szerepel a részvételi díj –mely 3.000 Forintba kerül– befizetési módja is. A befizetés után válik elfogadottá a regisztráció. Legfeljebb 64 játékos vehet részt a FIFA18 versenyen.

A versenyszabályzatot pedig itt éritek el, és kérjük olvassátok el figyelmesen!

A torna helyszíne az új Diósgyőri Stadion VIP helysége, az időpontja pedig 2018. július 15. (vasárnap). A játékosokat délelőtt 10 órától várják a regisztrációs pultnál a becsekkolásra.  A DVTK Kupán az első 3 helyezettet jutalmazzák, a rendezvény összdíjazása 175,000 Ft.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!