TSM Mithy: „Remélem a Team Liquid kiüti majd a G2 Esports-ot

TSM Mithy: „Remélem a Team Liquid kiüti majd a G2 Esports-ot"

Hamarosan összecsapnak Európa és Amerika legjobb csapatai. Megtudhatjuk Mithy vajon hogyan látja a csapatok –és a meta– helyzetét.

Alig egy nap választ el minket a Rift Rivals EU vs NA összecsapásától. A korábbi évekhez híven idén is egymásnak feszül majd a két régió meccseken és szavakban egyaránt. Idén a Team Liquid, a 100 Thieves és az Echo Fox képviseli majd az amerikai régiót, illetve a Fnatic, a G2 Esports és a Splyce pedig az európaiakat. Rendkívül izgalmas összecsapásokra számíthatunk, melyről TSM Mithy nyilatkozott részletesebben.

Az interjú során a szabados megfogalmazásokkal élő Mithy kifejtette, hogy az amerikai csapatok jelenleg miért teljesítenek az elvárt színvonalon alul. Mithy szerint a jelenlegi meta az oka teljesítmény visszaesésének. A korábbinál több hős folyamatos játszása rossz hatással van a játékmenetük színvonalára, illetve nagyon erős counter helyzetek jöhetnek létre, ami eleve hátrányba helyezheti bármelyik ösvényt.

Szóba került továbbá az NA vs EU évek óta tartó viszálya is, melyben amerikai játékos révén egyértelműen a saját régióját szeretné győztesnek látni. Figyelembe véve, hogy az EU régió tavaly vereséget szenvedett (A TSM nyert az UOL ellen a döntőben) ellenük, és ezért idén talán még jobban odateszik magukat. Az európai csapatok látogatása nem csak a versengés miatt lesz érdekes, hanem gyakorlás és a nemzetközi kapcsolatok ápolása szempontjából is. Elmondása szerint nagyon várja a találkozást Perkz-szel, a G2 Esports midesével, illetve a gyakorlást is várja az EU-s csapatok ellen, ami új tudás és tapasztalatok szerzésére lehet majd jó lehetőség. A teljes interjút az alábbi videóban tekinthetitek meg.

Ti várjátok már az EU vs NA meccseket?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!