Kicsit eszement FUT csapat érkezett a nyolcaddöntők után

Kicsit eszement FUT csapat érkezett a nyolcaddöntők után

Tény, hogy volt néhány pazar teljesítmény, –de ha már most ilyen kártyákat osztogat az EA, mi lesz a vb későbbi szakaszában?

Egy kártyát rögtön kiszúrhatunk –bár a többi sem fest rosszul, sőt... –, hiszen az uruguayi Luis Suarez egy bitang 99-es értékelést tehetett zsebre a Portugália elleni mérkőzés után. Az angol büntető mágus és hős –Kirean Trippier– szintén egy szép 88-as osztályzásnak örülhetett, de további nagy nevek is szerepelnek a FUTball Fesztivál új csapatában.

Az idei világbajnokság egyeneses kieséses szakaszának első köre már jó néhány drámát szolgáltatott a futballkedvelők számára. Büntetőpárbajok borzolták a kedélyeket, az angolok végre továbblőtték magukat tizenegyesekkel, de a spanyolok kiesése is megért egy misét.

Ha ez pedig nem lett volna elég, akkor jött az EA és fantasztikus számokat vésett bizonyos lapokra. Néhány után az ember még mindig vissza-vissza kattint, hogy biztosan jól látta-e. A Team of the Matchday 4-ben 18 elképesztően erős kártya kapott helyet:

Még egy érdekességet megjegyeznék: A Real Madrid középpályása Isco a kiadó szerint annyira felülmúlta a spanyol csapattársainak nagy részét, hogy már a harmadik FUTball Fesztivál lapját kapta tőlük, annak ellenére, hogy nemzetük csak egyetlen egyszer nyert a vb-n.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!