A Riot még a tabella alján sem kíméli Caitlynt - PBE

A Riot még a tabella alján sem kíméli Caitlynt - PBE

A tegnap éjszakai frissítés Caitlyn helyzetét megint gyengítette, és a Teleportot is ritkábban használhatjuk.

Hősök közül egyelőre úgy néz ki, hogy csak Caitlynt érinti a változás. Rajta kívül néhány rúna, illetve a Teleport jött még szóba, –bár ez még nem biztos, hogy így is marad. Érdekes gondolkodásmódot követnek a fejlesztők, hiszen Caitlyn számára nem rég adtak erőt a hotfix keretein belül, most pedig ennek egy részét veszik el tőle. Talán túl erősre sikeredett Piltover seriffje? Nézzük meg pontosabban, miről is van szó.

Caitlyn

A Piltover Peacemaker (Q képesség) AD rátája túl soknak bizonyult már Caitlyn számára a játék kései szakaszában, ugyanis a 130/145/160/175/190%-os értéket 130/140/150/160/170%-ra csökkentették, így a végén 20%-kal kevesebb sebzésről beszélünk.

Rúnák

A Ravenous Hunter, az Ultimate Hunter, az Ingenious Hunter és a Relentless Hunter rúnáknál a leírás: a leírás frissítése véletlen volt és korai, egyelőre visszaállítva az mostani verzióra.

Teleport

A teleport idézői képesség megpiszkálása személyes véleményem szerint picit érdekes döntés. A töltési időt ugyanis 300 másodpercről 360 másodpercre növelik, –tehát nem 5, hanem 6 percenként tudjuk azt majd elsütni–, továbbá, ha megszakítjuk a használatát, akkor nem csökkentett idővel fogjuk visszakapni a képességet, hanem a teljes 360 másodperccel.teleport

Ti mit gondoltok a Teleportot érintő változásról? Szükség volt erre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.