Lejátszattuk a legerősebb AI-val a pénteki negyeddöntőket

Lejátszattuk a legerősebb AI-val a pénteki negyeddöntőket

Pénteken 16 és 20 órától két elképesztően szoros negyeddöntő mérkőzéssel folytatódik a 2018-as orosz világbajnokság, előtte azonban a gépre bíztuk a csapatok sorsát.

Számtalan korábbi világbajnok elbukott már idén, de a megmaradt legjobb nyolc együttes közül négy (Brazília, Uruguay, Franciaország, Anglia) még minidg büszkélkedhet vb aranyéremmel. Ebből ma hárman meg is mutatják magukat, Franciaország Uruguay ellen, míg Brazília Belgiummal néz farkaszemet. Egyre nagyobb várakozás előzi meg ezeket a találkozókat, mi pedig úgy döntöttünk, hogy lejátszatjuk Xbox One X-en a számítógép segítségével ezeket a negyeddöntőket.

A dél-amerikai nemzet az utóbbi néhány hét alatt egyre inkább egy masszív és összekovácsolódott gárda képét festették le. A csoportjukat magabiztosan nyerték, aztán a regnáló Európa-bajnokot is hazaküldték. Az utolsó meccsen a győzelemnek mondjuk nagy ára volt: a két találatot szerző Cavani alighanem sérülés miatt kihagyni kényszerül majd a franciák elleni összecsapást. Mindenesetre a mesterséges intelligencia csatájában ez nem okozott problémát.

2002 óta vágyakozik Brazília egy újabb világbajnoki címre, azonban Belgium nem lesz számukra egy könnyen legyőzhető ellenfél, –hiszen a vörös ördögök kerete beért, és ezen a világversenyen akár ők is felérhetnek a csúcsra. Ha Neymar nem a földet választhatja, –hanem igyekszik megmutatni valódi tehetségét–, akkor úgy gondolom egy igazán parádés mérkőzésre van kilátás.

Az így kialakult eredményeket egyébként próba szerencse gyanánt megjátszottuk. Estére minden kiderül! Szerintetek ki jut tovább ma este?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!