Imaqtpie titokban –és sajátos stílusban- házasodott meg

Imaqtpie titokban –és sajátos stílusban- házasodott meg

Az egyszerű életet élő, szabad szájú ex-pro, és évek óta főállású streamer megházasodott, –ám nem feltétlenül szokványos módon, legalábbis az átlagember számára.

Ha azt mondom Michael Santana, sokan nem biztos, hogy tudják kire gondolok, esetleg a híres gitárosra asszociálnak. De ha azt mondom, hogy imaqtpie, akkor már jó eséllyel mindenki tudja kiről van szó. Ő a Team Dignitas egykori lövésze és hosszú évek óta főállású streamer, r–áadásul az egyik legnézettebb a League of Legends-en belül–, rendszeres közvetítők között.

Íme a világ leghíresebb LoL streamere

Aioween | 17/03/30 18:56 Szövegeit, mémjeit bizonyára sokan ismeritek és szinte biztos, hogy legalább egy videójával vagy streamjének részletével találkoztatok már. Talán bátran jelenthetjük ki, hogy sokunk álmát éli jelenleg Michael " Imaqtpie" Santana. Megjárta a profi szcénát, tehát játszhatott a megélhetéséért és bár 2014-ben abbahagyta a versenyzést, streamerként megmaradt a LoL-nál.

Az köztudott, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él barátnőjével Lisha-val, no meg persze pár házi kedvenccel. Előszele azonban egyáltalán nem volt a lépésnek, de miért is lett volna, az egyáltalán nem qtpie stílusa. Nyolc év után teljesen érthető ez a lépés, az esküvőt elég szűkösen tartották meg múlt hét pénteken.

Eredetileg 2010-ben egy párkereső programmal ismerkedtek meg, aztán később derült ki, hogy mindketten LoL-olznak, valamint akad pár közös ismerősük is az online világban. Több mint egy évig beszélgettek csak interneten, mielőtt találkoztak volna a 2012-es PAX eseményen. 6 évvel később pedig Michael oltár elé vitte Lisha-t, ahogy azt egy átlagos ember is tenné, ha megtalálta élete szerelmét. A stílus viszont már kicsit más volt nála. Streameken megszokhattuk, hogy nem sokat ad az öltözködésre, az esetek nagy részében egy sima egyszínű pólóban és rövid nadrágban van.

Nos ez alól az esküvő sem volt kivétel, bár azért megadta a módját, fehér helyett ezúttal fekete pólóban volt, az pedig már kiöltözésnek minősül nála, nyilvánvalóan rövidnadrág mellett.

Streamlése előttről lehetséges, hogy kevesebben ismerik, de akkoriban bizony egy LCS profi volt, az NA régióban. 2014 óta tölti a kamera előtt napjait, korábban készült egy interjú a párral a kapcsolatuk dinamikájáról, és hogy miként támogatják egymást, erről a fentebbi cikkünkben olvashattok. Ott Lisha a következőt mondta párjáról.

"Imádom, hogy az emberek élvezik az előadását. Mindig nagyon lehangoló volt olyan kommenteket olvasni, hogy a Dignitas-nak ki kellene rúgnia őt, meg amúgy is túl csúnya, hogy így trollkodjon, meg ilyenek. A rajongóbázisa teszi lehetővé, hogy videojátékokból éljen meg, és más nem is tudná igazán boldoggá tenni."

Mióta kilépett a Dignitas-tól egy "profi" próbálkozása volt csak. Az idézőjel azért kell, mert ez inkább volt egy stream meme csapat, ahol olyanokkal játszott egy csapatban, mint Dyrus, scarra, Shiphtur és Voyboy, akik mind közeli barátai. Sokat nem nyertek, de a hype így is nagy volt körülöttük, hiszen szórakoztató meccseket játszottak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!