Érdekes képesség interakcióra bukkant egy játékos Warwick és Quinn találkozása során

Érdekes képesség interakcióra bukkant egy játékos Warwick és Quinn találkozása során

Olykor két speciális interakciót használó képesség meglepő eredményekkel tud hatni egymásra; ennek legújabb példája Warwick ultija és Quinn E képessége.

Érdekes jelenségre lett figyelmes egy játékos a meccse során, amikor egy Warwick, Quinn páros egymásnak esett: a végső képességét menekülésre használó Warwick véletlenül elkapta a ráugró Quinnt. Az erről készült tesztvideóban az alapfelállás ugyanaz, azt a pillanatot teremtik újra csapattársak zavarása nélkül, amikor a két dash interakcióba lép egymással. A videóban Warwick Quinntől mindig elfelé ugrik, mégis három különféle eredmény született.

lol warwick cuteAz első, –talán legkevésbé meglepő– esetben Warwick mindig elkapta a ráugró Quinnt. Mivel túl közel került képessége használatakor, Quinn mondhatni beleragadt Warwick vonzásába és a játék úgy érzékelte, hős került az útjába. Ebben az esetben Quinn hol okoz sebzést, hol nem; attól függően, hogy a játék érzete szerint az E-nek volt-e ideje betalálni a beleragadás előtt.

A második verzió szerint Quinn követi Warwicket, de nem kerül annak hatása alá. Itt már érezhetjük, valahol az egészséges távolságtartás lesz a talány nyitja. Ha a két hős túl közel kerül egymáshoz, egyszerűen megtörténik a beleragadás, de ha Warwick hamar elugrik és Quinn is inkább a képesség hatótávja határán kasztolja azt el, egyszerű lekövetés történik. Ebben az esetben Warwick mindig megkapja a sebzést, ahogy az logikus is.

Utoljára pedig a harmadik eset, az, amit az éles meccs során is láthattunk. Quinn leköveti Warwickot, majd a mozdulatsor végén Warwick mégis eltalálja őt, látszólag ok nélkül. Ez mondhatni a legszerencsétlenebb és egyben legritkább eshetőség. Úgy tűnik, egy bizonyos távolságon belül kell legyenek, se több annál, se kevesebb nem jó. Illetve láthatjuk azt is, hogy Vandiril hol használ mozgássebességet adó tárgyakat, hol nem, Quinn szintúgy. Ebből kiindulva az sincs kizárva, hogy az egész függ Warwick és Quinn ugrási távjától, amíg megteszik ezt az utat, és így tovább. Ráadásul ilyenkor Quinn nem is sebez.

Érdemes még megjegyezni, hogy Quinn E képessége más hősökkel is érdekesen működik. Egy URF során volt szerencsém kipróbálni az Amumu Q vs Quinn E felállást. Az eredmény pedig legalább ennyire érdekes. A rendszer érzékeli Amumu találatát, a múmia yordle el is indul a célpontja felé, de Quinn nem kábul el, kasztolni tudja az E képességet és visszalöki a síró apróságot. Quinn sebzést szinte sosem szenved el, kivéve, ha Amumu W-je be van kapcsolva, ilyenkor az ugrása miatt egy pillanatra belekerül.

Mit gondoltok, milyen más képességgel lehetne hasonlóan furcsa hatást előidézni?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!