Hirdetés

Minionok a világ ellen! Mire is képesek valójában? - Videó

Greg | 18/07/11 18:44
Cikk mentése

Ezek az apró lények többet rejtenek mint csupán 21 Arany, –és ezt újra és újra be is bizonyítják!

Hirdetés

Rengeteg minden változott az elmúlt években a játék világában. Változtak a tornyok (esetenként lézert is kaptak), változnak folyamatosan a karakterek, a tárgyakról pedig már ne is beszéljünk. Habár minimálisan az értékük nemrég variálódott, –ám mégis a legkitartóbb részei a LoL-nak a minionok. Játszódjon le akárhány mérkőzés, öljünk meg közülük akárhányat ők akkor is menetelnek tovább az ellenfél bázisa felé. Harcba elegyednek bárkivel és bármivel, amivel szembe találkoznak, és néhány esetben igenis sokat tesznek a kis csapásaikkal.

Az alábbiakban összeszedtünk három esetet, amikor a játék végi kitüntetéseket inkább ezek az apró, megállás nélkül menetelő katonák érdemelték ki. Lássuk is ezeket:

„Amíg ti harcoltok, mi nyerünk!”

Ezzel a videóval már sokan találkozhattunk. A tavalyi All-Star eseményen játszott egymás ellen Korea és Kína. A meccsnek azonban a lezárása egyenesen hihetetlen. Profi ligában ritkán látunk olyat, hogy egy csapat figyelmét annyira eltereli a harc, hogy végül minionok üssék be a Nexusukat.

Fiora vagy egy csapat rettenthetetlen minion?

Ehhez a videóhoz nem fűznénk sokat, szerintünk magáért beszél.

Az örök Túlélő

Utolsó videónk egy legendás harcost mutat be, aki társait a szeme láttára gyilkoltak le. Őt hátra hagyták, ő pedig kitartott a legvégsőkig. Végül pedig kitartásával győzelemig motiválta a csapatát.

Habár kicsik, –és néha haszontalannak tűnhetnek–, biztosak vagyunk benne, hogy mindegyikőnknek van már a háta mögött egy-két minion által befejezett –vagy esetleg elszenvedett– gyilkosság.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?