Alig maradt már hely a vasárnapi DVTK FIFA e-sport Kupára!

Alig maradt már hely a vasárnapi DVTK FIFA e-sport Kupára!

Mint ahogy az utóbbi időben mindig, most is hatalmas az érdeklődés a FIFA verseny iránt, –ráadásul a mezőny sem lesz gyenge, hiszen klubcsapatok e-sportolói is jelen lesznek.

A Diósgyőri VTK új stadionját nem is lehetne jobb módon felavatni, mint egy remek kis FIFA bajnoksággal. Azonban felhívom mindenki figyelmét, hogy már több, mint negyvenen jelentkeztek, és mindössze 64 kiadó hely van. Az alábbi módon pedig lehet még pótolni az elszalasztott regisztrációt:

Jelentkezés

A verseny remek lehetőség a közösségen belül lapuló tehetségek felfedezésére, –emellett pedig jó néhány sportklub (MTK, Honvéd, FTC) neves játékosai is megmérettetik magukat–, na és persze a V4 győztes Gabinho is ott lesz. A részvételi díj 3000 Ft, ráadásul ebben egy hazai DVTK mérkőzésre szóló jegy ára is benne van.

A díjazás mellett se menjünk el szó nélkül, hiszen 175 ezer Forint a torna összdíjazása, mely a következőképpen oszlik el:

  1. 100.000 Ft + Acer Predator Galea 500 Gamer 3D Headset
  2.   50.000 Ft
  3.   25.000 Ft

A verseny időpontja: 2018. július 15. (vasárnap), regisztráció 10.00 óra. Ne habozz, jelentkezz még ma és légy ott egy fergeteges stadionavató FIFA18 versenyen!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!