Összerakták az eddigi legnagyobb értékelésű FUT kezdőt

Összerakták az eddigi legnagyobb értékelésű FUT kezdőt

Persze a 198-as ratingű csapatban bizony van pár poszt, ahova nem a megszokott játékos került.

A rekordok feállítása mindig is vonzotta az embereket, mióta világ a világ. Nincs ez másként a FIFA sorozatban sem. Több kísérletet tettek már arra, hogy az úgy nevezett Highest Rated Squadot (a legmagasabb értékeléssel bíró csapatot) megalkossák: így jött össze a mindeddig éllovas 197-es team. Két összetevője van, hogy ez a szám növekedjen:

  • Az egyik, hogy a Chemistry (kémia) az tökéletes legyen, –hiszen akkor van a legjobb sanszunk egy tényleg ütőképes együttes létrehozására. Ez maximum 100 lehet, éppen ezért sok esetben hiába áll valaki rendelkezésére az összes top kártya, kisakkozni, hogy ez is jól működjön nem egyszerű.
  • A másik pedig, hogy tényleg meglegyen a kezdőnkbe szánt összes top lap. Általában Ikonok, Team of the Season és egyéb különleges kártyák alkotják ezeket a csapatokat.

Ezen rekord megdöntése miatt elég extrém tizenegy is össze szokott jönni, –szóval érdemes elnézni, hogy valamelyik játékos nem a megszokott posztján látható. Az alábbi 198-as (Chem: 100 plusz a Rating: 98 alapján jött össze) gárda nívós nevek baromi erős lapjaiból jött össze. Ez a valaha volt legerősebb eleddig:

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!