Mit jelenthet Cristiano Ronaldo átigazolása a FIFA19 Ultimate Teamben?

Mit jelenthet Cristiano Ronaldo átigazolása a FIFA19 Ultimate Teamben?

Az új borító még csak a kezdet, lesz még teendője az EA-nek a portugál zsenivel.

A futball szerelmesei között nincs olyan ember, aki ne hallott volna arról, hogy Cristiano Ronaldo 9 év után távozott a Real Madridtól és az olasz Juventushoz igazolt. A portugál sztár 112 millió Eurórért cserébe vált klubot, Spanyolországból pedig átteszi a székhelyét Olaszországba. Ez az üzlet egyébként amellett, hogy világszenzáció volt, bizony a FIFA19 Ultimate Team és Karrier módjára is bizonyosan nem kis hatással lesz.

Először is, valószínűleg a FIFA 18-ban az EA bemutatja hamarosan Ronaldo Juvés kártyáját, amint az már látható volt más, nyári átigazolási szezonban váltó játékosnál korábban.

Ez azt jelenti, hogy a Serie A szurkolói képesek lesznek a portugált belepakolni a csapatukba, és nem kell aggódniuk a Chemistry miatt.

Szóval az ötszörös aranylabdás ezek után már nem feltétlenül játszhat együtt olyan sztárokkal, mint Messi vagy Suarez. Ősztől már Serie A-ban szereplő támadókat kell találnia annak, aki a soraiban szeretné tudni és minél jobb kémiát szeretne építeni együttesében. A FUTHead szerint ennek igazán nagy hatása lehet a FIFA19 piacára majd. A Paulo Dybala és a többi csillag közötti erős kapcsolat jelentősen magas árakat eredményezhet a legjobb Serie A játékosok számára - különösen a Juventusban.


Ősztől már nem ebben a mezben fut ki a hosszú idő után a FIFA sorozatba visszatérő Bajnokok Ligája mérkőzéseire CR7

Többen is aggodalmukat fejezik ki eközben, hiszen az olasz élvonal mindig is "Bugdet" bajnokságnak számított a játékosoknál, olcsó Ultimate Team futballistákkal. A legjobb kártyákat általában olcsóbban meg tudta venni az ember, mint amire számított volna. Futhead arról is spekulált, hogy előfordulhat Messi és Suarez (esetleg több La Liga támadó is) árában némi csökkenés, hiszen Ronaldoval már nem fog működni a Chemistry. Végül számolhatunk vele, hogy Ronaldo továbbra is kapja majd a speciális és dinamikusan fejlődő cuccokat - beleértve természetesen az új Ones To Watch kártyát. Bár egyesek szerint a kora miatt már nem feltétlenül járna neki, de mint tudjuk az EA-vel szerződésben áll, szóval aligha hagynák ki őt a mókából.

Az Ultimate Team mellett bizonyosan a Karrier módra is hatással lesz a váltás.

Korábban nem volt könnyű olyan játékosokat leigazolni más klubokhoz, mint ő vagy Messi, függetlenül az átigazolási díjtól. Azonban a nagyjából 100 millió eurós árat láttán, az EA átgondolhatja az ilyen típusú vásárlásokat. Talán látni fogunk javulást a záradékokkal kapcsolatban és egyéb pénzügyi vonalon is a FIFA19-ben.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!