Hiába volt a hotfix, Varus helyzete továbbra is kritikus

Hiába volt a hotfix, Varus helyzete továbbra is kritikus

A hónap elején érkezett hotfix Varus számára először elég segítségnek tűnt, majd szembe jött velünk a szomorú valóság.

A hónap elején érkezett egy hotfix, melyben többek között Varus segítségére sietett a Riot Games, –azonban a statisztikák továbbra is azt mutatják, hogy ez nem volt számára elegendő.

VARUS

A Q képességének minimum sebzés rátája az előző 1.0-ás értékű fizikai sebzésről 1.1-re nőtt, a maximum sebzés rátája pedig 1.5-ről 1.65-re emelkedett. A W képességén az on-hit sebzés 5/9/13/17/21-ről 7/10.5/14/17.5/21-re nőtt, ezáltal a játék korai szakaszában egy kis sebzéshez juttatva Varust. Ezeken kívül a W stackelős sebzése is változott 2/2.75/3.5/4.25/5%-ról 3/3.5/4/4.5/5%-ra a célpont maximális életereje alapján stackenként. Szintén hozzájárul a játék korai szakaszában a nagyobb sebzés kiosztásához, tankok ellen is.

A hotfixben érkezett további változásokat az alábbi cikkben találjátok meg:

Felébredhetnek nyári álmukból az ADC-k!

Tristana, Caitlyn és Varus, néhány tárgy, köztük a Stormrazor és további három hős azonnali változtatást igényelt, melyekkel nem várhattak a 8.14-es frissítésig.

Varus az erősítés ellenére a 3 legrosszabb lövész között van, az op.gg oldal statisztikái alapján 47, míg a champion.gg mutatóira hivatkozva 46.54%-os győzelmi aránnyal rendelkezik a karakter.varAz még kérdéses, hogy a Riot Games meddig engedi szenvedni a lövészeit, de az biztos, hogy ha ez huzamosabb ideig marad így, akkor azt sok veterán játékos fogja megelégelni, hiszen nem mindenki alkalmazkodik könnyen a változásokhoz.

Ti mit gondoltok Varus jelenlegi helyzetéről?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!