Új jármű és egy komolyabb frissítés érkezhet a PGI előtt

Új jármű és egy komolyabb frissítés érkezhet a PGI előtt

Július második fele biztosan érdekes lesz a PUBG rajongóknak.

Július 14-én este a PUBG Corp saját twitterjén mutatott nekünk egy teljesen új járművet, ami csak a legújabb pályára kerül majd be, a neve pedig Rony lesz.

Ahogy a videón is láthatjátok négy személyes és leginkább Off Roadra tervezték, hiszen az úttest mellett a dombokon is megállja a helyét. Túl sok különbséget nem látunk egy sima Pickup és a Rony között, de egy-egy új jármű mindig jól jön a játékba. Ettől függetlenül persze sokan inkább a tuktuknak örültek volna, de előfordulhat, hogy a Rony-val együtt érkezik meg, a frissítés a pletykák szerint pedig nagyon közel van és valószínűleg a PGI előtt érkezik majd meg.

Mit várhatunk ettől a frissítéstől?

Valószínűleg rengeteg újdonságot, hiszen a QBU-88-ot már rég megismerhettük szinte kész állapotban, így előfordulhat, hogy minden akadály elgördült és végre megérkezhet a legújabb fegyver. Emellett az előbb említett tuktuk is megérkezhet vagy a trailerben látott Riot Shield. A skintracker további járműveket is talált, amiknek eléggé Sanhokkos hangulata van, így nem lepődnénk meg, ha valamelyiket viszontlátnánk a következő frissítésben.

Továbbá a frissítés eljövetelét erősíti meg az is, hogy egy Berlinben fotózott teherautón nem csak egy airdroppot, de egy tuktukkot is láthatunk, ami még nincs bent a játékba, így eléggé értelmetlen lenne elvinni a PGI-ra még dísznek is, bár a PUBG Corp-nál ki tudja?

Végezetül pedig nem győzzük hangsúlyozni, hogy a PGI mekkora lehetőség a PUBG Corp-nak és nem vitás, hogy ez lesz a játék eddigi történetének legnagyobb versenye, így egy kis optimalizáció és bugfix bőven ráfér a játékra, hogy a streamen tündökölhessen az amúgy közel sem tökéletes játék. Az optimalizációs munkákat még poopieQueen is megerősítette, ami mellett azt is megemlítette, hogy a verseny után egy újabb roadmappot kapunk.

Ettől függetlenül még semmi sincs megerősítve, így akkor se lepődjünk meg nagyon, ha nem jön semmilyen frissítés a PGI előtt. A Rony viszont mindenféleképpen megérkezik majd a teszt szerverre, így ott tudjátok majd először kipróbálni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!