Campelésre biztat Sanhok legújabb fegyvere

Campelésre biztat Sanhok legújabb fegyvere

A többször teaselt és sokszor emlegetett QBU-88 hamarosan elérhető lesz a teszt szerveren.

Úgy néz ki, hogy a PGI előtt tényleg belehúzott kicsit a PUBG Corp, hiszen a Rony után a rengeteget emlegetett QBU is megtalálja a helyét, és hamarosan bekerül Sanhokra.

Mint azt már jó párszor megemlítettük a QBU-88 egy 5.56-os DMR, ami csak Sanhokra kerül majd be. Emellett arra is számíthattunk, hogy a Minit cseréli majd le, ami be is jött. Arról viszont keveset tudtunk, hogy a való életben rajta lévő bipod vajon rákerül a fegyverre, –de ahogy a Tweetben is láthatjátok, bizony rajta van, és egy fontos funkciót tölt majd be. Lefekvéskor komolyan megnöveli a pontosságunkat, ami sokunkban felemás érzéseket kelthet, hiszen remek mechanika, de nem Sanhokra való. A játék legkisebb pályája alapból is a pörgést és a végtelen akciót promótálja, a legújabb fegyver viszont pont ez ellen dolgozik és a nyugodt campelésre biztat. Ettől függetlenül egy DMR-nek legtöbbször ez a dolga, így nem hibáztathatjuk a fejlesztőket csak tényleg kicsit tájidegen a rengeteg akció mellett. Nézzük is meg a pontos adatokat:Minden olyan kiegészítő, ami DMR-ekre rakható az a QBU-88-ra is felszerelhető, viszont nem kerülhet fel rá grip vagy stock a bipod miatt.Az adatokon is tisztán látható, hogy a Mini helyett tervezték ezt a fegyvert; hiszen szinte minden adat megegyezik csak egy kicsit több alapsebzéssel és gyorsabb töltényekkel rendelkezik a QBU-88.A DMR-ek között az egyik legkisebb sebzéssel operál, de a töltény sebessége és a bipod miatt valószínűleg az egyik legerősebb pályán megtalálható DMR lesz.

Pontos információnk egyelőre nincsenek arról, hogy mikor láthatjuk élesben vagy legalább a teszt szerveren a fegyvert, de valószínűleg már a PGI előtt bekerül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!