55 skin mindössze 5 hősre?! Ők a Riot kedvencei

55 skin mindössze 5 hősre?! Ők a Riot kedvencei

Nem sokan olyan szerencsések, hogy ennyiszer foglalkozott volna velük a skin csapat; jelenleg összesen öt, de inkább 4,5 karakter van ilyen jó helyzetben.

Hétvégén megnéztük, hogy kik kapnak a legkevesebb figyelmet, (illetve a legritkábban), most pedig megnéztük azokat a karaktereket, akiknél pont hogy túlzottan sok kinézet van. A vonalat ezúttal 10 felett húztuk meg, –vagyis a 10 skines karakterek már pont nem játszanak, csak azok, akiknek még ennél is több van. Végignézve a listát, jelenleg ez a legnagyobb szám a 11, vagyis ennél több hőskinézettel egy hős sem rendelkezik, –persze ami késik az nem múlik. 11 skinnel pedig összesen is csak 5 karakter rendelkezik. Nem kellett válogatni köztük, nézzük kik is azok!

10 hős, akik több mint 1000 napja nem kaptak hőskinézetet

Egyesek sok figyelmet kapnak a Riot skin csapatától, míg mások láthatóan a feledés homályába vesznek.


Annie már elég régi karakter, –érdekes módon nála nem csak az ő kinézetét, hanem Tibbers-ét is meg kell csinálni–, animációkkal, mindennel együtt, ami nyilván több munkát jelent a fejlesztőknek. Ettől függetlenül láthatóan szívesen dolgoznak vele, egyrészt rengeteg lehetőség rejlik egy "két fős" karakterben, amit ki is használtak sokszor.


A kalóz hölgyemény is gyakran szerepelt a fejlesztők skin asztalán, hiszen már ő is 11 kinézettel rendelkezik. Ő kapta egyébként a legutóbbi ultimate skint is, –a Gun Goddess-t. Elég heves vita alakult ki körülötte, hogy nem méltó a címre, –így végül a Riot olcsóbban tette fel a boltba. Nemrég kapott egyébként frissítéseket is a splash artokra, mivel több is eléggé elavult volt már.


Alistar a játék kezdete óta bent van, így nem csoda, hogy közel egy évtized alatt sok kinézetet gyűjtött össze. A dühös bika rengetegszer újult meg, –és az övé volt az egyik legdrágább skin a játékban–, amíg ezekkel lehetett kereskedni: ez nem más, mint a Black Alistar. Hosszú ideje óta nem elérhető és nem beszerezhető már, ezzel is biztosítják a kinézet exkluzivitását.



Negyedik hősünk nem más, mint a kártyák és a szerencsejátékok mestere: Twisted Fate. Az ő nevéhez is fűződik egy igencsak drága, ritka, és manapság már beszerezhetetlen skin, ez nem más, mint a Pax Twisted Fate. Ezen felül sok bőrbe bújtatták már, –legutóbb például ő is csatlakozott a Pulsefire családhoz–, Rivennel és Shennel együtt.


Végül, de nem utolsó sorban itt van még Ezreal, aki a lista 4,5-edik karaktere. Azért csak fél értékű, mivel jelenleg a játékban csak 10 kinézete érhető el, –tehát technikailag nem tartózna ehhez a listához. De az ő esetében már bejelentették a 11-iket is, ami nem más lesz, mint az SSG világbajnoki kinézete, melyet a tavalyi VB győzelmük után kérhettek. Ezrealé volt egyébként az első ultimate skin a játékban, a Pulsefire Ezreal, ami még 2012 nyarán jelent meg.

Bár a listára nem fértek fel, említésre méltóak még a 10 skinnel rendelkező hősök is; ezekből már jóval több van, szám szerint nyolc, a mostani ötön felül. Ők nem mások mint:







KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!