Újra itt a nyár a szurdokban, íme az új Pool Party skinek! - videó

Újra itt a nyár a szurdokban, íme az új Pool Party skinek! - videó

Tegnap még csak egy rövid teasert kaptunk az új skinekről, most viszont már in game is láthatjuk őket, teljes kinézetbemutatóval együtt.

A Riotnál is most már teljes erővel dübörög a nyár és ennek örömére megkaptuk az igazán nyári hangulatú Pool Party skinek legújabb tagjait, akik nem mások, mint Zoe, Caitlyn és Gangplank. Mindhárom kinézet 1350 RP-be fop kerülni. Ezúttal is kitettek magukért az alkotók, –de ne is húzzuk tovább a szót, nézzük őket a játékon belül is.

Caitlyn egy hatalmas vizipuskával, nyári kalappal, és hazatéréskor még egy napozóággyal is gazdagodott. Rendteremtője ezúttal egy rája, ellenfeleire pedig háló helyett egy tengeri csillagot lő ki.









Gangplank is a nyárhoz hűen öltözött, kardja helyén egy lángoló húslapátot szerzett be a vizipisztolya mellé, és –hogy ne haljon éhen–, hazatéréskor még egy grillpartit is csinál. A narancsokat megtartotta, ám a lőporos hordók helyett ezúttal görögdinnyéket robbantgat, míg az ultija vizselufikat dobál.









Végezetül pedig itt van Zoe, aki ezúttal is fagyit lop a kapujából, ugródeszkával tér haza, röplabdákat dobál és vízbuborékokban tartja az ellopott képességeket. A szundibubi egy strandlabda, –ami ha a földre kerül, egy vízörvényt alkot–, ami felett sirályok köröznek. Az ultiját pedig két felfújható kis medence alkotja.








A skinek már elérhetőek a PBE szervereken. Nektek melyik lesz a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!