Néhány jó lappal tért vissza a Team of the Week

A világbajnokság után kicsit meglepő, de jó néhány bajnokságban már elindultak a meccsdömpingek.

Rég volt már mikor utoljára Team of the Week csapatnak örülhetett a közösség. A világbajnokság egy hónapja azonban el is telt, ez pedig azt jelenti, hogy a következő FIFA megjelenéséig, –illetve a bajnokságok beindulása mellett– számíthatunk még néhány érdekességre:

Anton Tinnerholm - RB: Jó néhány védő is sziporkázott a héten, gólokat lőttek vagy éppen kiszolgálták a társaikat. Tinnerholm volt az egyik, akinek a hathatós segítségével a NYFC begyűjtötte a három pontot, hiszen az utolsó percekben is betalált és 2-0-ára nyertek a Colombus ellen.

Haris Medunjanin - CDM: Kicsit érdekes az ő helyzete, ugyanis kapott a télen egy jó kis upgradet, végül az arany kártyája újra kifizetődött. Gólt és asszisztot is szerzett a hétvégén, bár a meccs embere csapattársa Burke lett végül. Mindenesetre ő is kiválóan játszott.

Ignacio Piatti - LW: Úgy tűnik a legújabb TOTW egyik legnagyobb neve ő lett. A legnagyobb bajnokságok kezdetéig még van jó pár hét, ezért a reflektorfény most rászegeződhetett. A gól és gólpassz egy 85-ös lapot jelentett az argentinnak.

Romain Alessandrini - ST: Az ő neve azt hiszem nem meglepetés, ugyan csak két gólpasszt adott, de ettől függetlenül együttese egyik legjobbja volt a gyepen. Ez a kártya még akár jól is jöhet egy-két csapatban ilyen ínséges időkben, ha még valaki is hajlandó a FIFA18-al játszani komolyabban.

Íme a teljes kínálat:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!