Szeretnél megtanulni midezni? Faker professzor már órákat tart!

Faker úgy döntött, hogy megtanítja a világot midezni, –ezért különféle hősökről fog bemutatókat tartani, hogy kivel miként kell játszani–, illetve a játék egészéről is beszélni fog.

Hiába az SKT idei teljesítménye, a világ továbbra is Fakert tartja az egyik legjobb midesnek a világon. Ki mástól tanulna az ember akkor, ha nem tőle. Eddig is megfigyelhettük teljesítményét a legtöbb nemzetközi versenyen és az LCK-ban is, –ám ilyenkor csak a játékot látjuk, a mögöttes gondolkozást, a miérteket nem.

Szerencsénkre Faker úgy döntött, hogy megosztja tudását velünk és egy guide sorozatot fog csinálni, több mides hőssel is. A koreai Naver platformon keresztül fogja mindezt megtenni, remélhetőleg a nyugati világ számára is elérhető lesz valamilyen formában. Ezt az információt az SKT osztotta meg a hivatalos Instagram oldalán.

A sorozat ráadásul a mai napon, július 19-én kezdődik. Az első vizsgált hős pedig nem más lesz, mint Zoe. Ráadásul ez a guide már ki is jött a mai napon, hiszen Dél-Koreában már jóval később van. Egyelőre még csak koreaiul érhető el a videó sajnos, de minden bizonnyal készül majd hozzá angol felirat, erre ugyanis nem csak a koreai rajongók lehetnek kíváncsiak. Addig is érdemes megnézni, mert a rúnákat, idézői képességeket és magukat a trükköket így is láthatjuk, de ha igazán érdekel a mögöttes mondanivaló, akkor kicsit várnunk.

Addig is, egy lelkes rajongó már lefordította angolra az útmutató szövegét, így –ha nem is a videó alatt–, de legalább írott formában már tudhatjuk, hogy mit is mondott Faker.

A magyar fordítás is hamarosan következik, ezt a cikket fogjuk frissíteni!

  • július 26-án Zed kerül terítékre. Ki más oktathatná ezt, mint az Zed outplayek mestere és a League of Legends történelmének egyik legszebb pillanatának megalkotója.

  • Augusztus másodikán Ryze-t mutatja be, akire még VB skinje is van
  • Augusztus 9-én pedig Ahrit
  • Augusztus 16-án már nem egy adott hősről lesz szó, hanem a térkép olvasásáról és annak értelmezéséről
  • Végezetül augusztus 23-én ér véget a sorozat, itt a téma pedig a roamolás, vagyis bóklászás lesz, avagy miként és hogyan látogassunk el más ösvényekre midről

Faker elmondása szerint Zoe legfontosabb eleme, hogy gyorsan toljuk be a minionhullámot, majd azt követően próbáljunk meg valamelyik másik ösvényre ellátogatni, –lehetőleg úgy, hogy ne lássák merre megyünk. Így tudunk igazán sunyi módon meglepetést okozni és gyilkosságokat szerezni, mivel nehéz így megjósolni, hogy például a Szundibubi honnan is jön és mivel falakon is átküldhetjük, még inkább kiszámíthatatlan. Ha az E-vel betaláltunk, onnantól a Q már gyerekjáték és egy-egy törékenyebb célpontot azonnal eltüntetünk.

Talán a soron következő útmutató lesz a legizgalmasabb, vagyis Zed. Egyrészt ez egy ikonikus karaktere Fakernek, másrészt annyi kombólehetőség és apró trükk létezik vele, hogy azt még megszámolni is nehéz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.